Uitslag Beker van Vlaanderen Masters Dames en Heren – Afdeling 2 A – 11.06.2017 – Kapellen
December 13, 2017 at 4:50 pm

Uitslag Beker van Vlaanderen Masters Dames en Heren – Afdeling 2 A – 11.06.2017 – Kapellen

Onze dames- en heren-masters ontvingen op zondag 11 juni hun leeftijdsgenoten van 11 andere Vlaamse clubs voor de “Beker van Vlaanderen Masters Dames en Heren” uit Afdeling 2 A op onze atletiekpiste in het gemeentepark te Kapellen. Voor OLSE Merksem was de overwinningén de promotie … voor onze KAPE-masters (helaas) de 11de plaats én de degradatie naar 3de afdeling.


Ondanks de wat tegenvallende uitslag, waarderen wij ten volle de inzet van al onze atleten. De dames werden zelfs ex-aequo 3de in hun rangschikking. Met een dikke proficiat voor ons vrouwenteam: Els Castelyns, Kristien Coddens, Veerle Dierckx, Veerle Feyaerts, Carina Michiels en Ingrid Van Giel. Maar ook onze heren hebben het beste van zichzelf gegeven: Dominic Declercq, Danny Gotink, Koen Mariën, Werner Philips, Stefan Toelants, Walter Van Boven, Dirk Vander Avert, Karel Van Huffel, Willy Van Wallendael en Bart Verhelst, waarvoor dank.


… meer foto’s van Gert Van Hoof en Jordy Van Boven in ons album.
En laat ons maar meteen even de loftrompet bovenhalen voor een geslaagde en sfeerrijke organisatie bij een uitstekend atletiekweertje, met dank aan al onze medewerkers, de scheidsrechters en juryleden én alle deelnemende clubs en hun atleten. Felicitaties voor winnaar OLSE dat promoveert naar 1ste afdeling … en een hartelijk weerzien met ATAC dat ons in 2018 vergezelt naar 3de afdeling. Ook in @tletiekleven – de online nieuwskrant van de Vlaamse Atletiekliga – werd het organisatorisch succes van deze interclub in het zonnetje gezet, samen met een verslag van deze atletieknamiddag: “De twee stijgers in die tweede Landelijke waren Olse Merksem in Kapellen en FLAC in Oudenaarde. In het groene Kapellen was Olse Merksem na een prima georganiseerde namiddag ongrijpbaar voor de tegenstand. De blauw-gelen domineerden van begin tot eind en telden een reuzenvoorsprong van 42 punten op AV Kontich-Aartselaar. Vedette van de middag werd evenwel Peter Vandekerckhove/ZWAT, die na een onderbreking van liefst… 16 jaar weer aansloot bij zijn uitstekende jeugdmeerkampprestaties. Peter mag zich na een sprong over 1m90 de nieuwe nationale M35-recordhouder noemen (was van Jeremy Joiris/DAMP: 1m87 in 2010). Ook onderaan in het klassement een Antwerps duo: thuisploeg Kapellen en ATAC verzamelden onvoldoende puntjes om de degradatie te vermijden.


De uitslag kan je HIER downloaden in .pdf-formaat.


EINDSTAND

<
1OLSE Merksem207