Finale “Beker van Vlaanderen Pupillen en Miniemen” – 16.09.2017 – Merksem
August 18, 2017 at 5:55 pm

Finale “Beker van Vlaanderen Pupillen en Miniemen” – 16.09.2017 – Merksem

Onze beide ploegen (meisjes en jongens) hebben zich geplaatst voor de finale van de “Beker van Vlaanderen Pupillen en Miniemen” 2017. Deze wordt betwist op zaterdag 16 september op de Rode Loop in Merksem. De eerste informatie lees je hier al …


Nadat onze pupillen en miniemen – zowel bij de meisjes, als bij de jongens – zich in april tijdens hun schiftingswedstrijden van de “Beker van Vlaanderen” beiden hadden geplaatst voor de finale, mochten we meteen een extra wedstrijd aan ons zomerprogramma toevoegen. De beste 12 teams – waaronder KAPE – worden immers verwacht voor de finale van deze “Beker van Vlaanderen” op de piste van de “Rode Loop” in Merksem.

Uiteraard willen wij in onze sterkste opstelling deelnemen aan deze finale. In het verleden hebben we al aangetoond dat – mits een voltallige deelname van al onze atleten – wij best in staat zijn om een knappe plaats in de eindstand te behalen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat ook jij zeker in Merksem zal willen deelnemen.

Iedere atleet mag – estafette uitgezonderd – aan 3 proeven deelnemen. Uiteraard zullen we proberen om iedere atleet op zijn sterkste proeven op te stellen, maar dit natuurlijk in functie van een zo sterk mogelijke ploeg (de estafetteploegen worden ter plaatse door de trainers opgesteld).

Terrein: De Rode Loop, Rode Loopstraat 22 Merksem

Aanvang: 10 uur

Toegang: gratis

Uitnodigingen voor alle pupillen en miniemen worden binnenkort verspreid .


DEELNEMENDE TEAMS

In de finale bij de meisjes zijn volgende clubs vertegenwoordigd: AZW, ASVO, ACW, KAAG, ROBA, ACHL, OLSE, ACG, DAC, RCT, AVT en KAPE. Bij de jongens gaat de strijd tussen: ASVO, DEIN, KAAG, ACW, EA, DAC, ACHL, LYRA, ABES, AVT, LOOI en KAPE.


PROGRAMMA

Pupillen Meisjes: 60, 1000, 60 H, kogel, hockey, ver, hoog, 4 x 60
Pupillen Jongens: 60, 1000, 60 H, kogel, hockey, ver, hoog, 4 x 60
Miniemen Meisjes: 80, 150, 300, 1000, 60 H, kogel, speer, ver, hoog, 4 x 80
Miniemen Jongens: 80, 150, 300, 1000, 80 H, kogel, speer, ver, hoog, 4 x 80


De uitnodigingen worden eerstdaags verspreid. Het invulstrookje moet zo snel mogelijk – maar ten laatste op vrijdag 8 september 2017 – terug binnengebracht worden. Later krijg je van ons dan de definitieve ploegopstelling en alle verdere informatie.

0 likes Interclubs # , ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Blijf op de hoogte
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand