Inschrijving voor PK veldlopen op 13 januari 2019 te Mechelen
August 21, 2019 at 7:02 am

Inschrijving voor PK veldlopen op 13 januari 2019 te Mechelen

Op de website van het PCA staat momenteel: “Er zijn geen voorinschrijvingen; alle atleten vanaf cadet dienen zich ten laatste 45 minuten voor de aanvang van hun wedstrijd in te schrijven bij de mensen van het PCA.”  Maar wat benjamins, pupillen en miniemen moeten doen, hetzelfde ?

Aan het Provinciaal Kampioenschap veldlopen op zondag 13 januari 2019 te Mechelen kan iedereen deelnemen, van de kleinste benjamin tot de meest ervaren master (zelfs kangoeroes kunnen eventueel deelnemen, maar bij de kangoeroes wordt geen uitslag opgemaakt en is dus ook geen podium of kampioenstitel voorzien).

De inschrijving van de deelnemers is ter plaatse. Vooraf inschrijven via de club of deze website is dus dit keer niet noodzakelijk, maar let op, je dient je wel tijdig aan te melden. Je krijgt dan een polsbandje waarmee je toelating krijgt om de omloop te betreden.

Locatie :  Sportpark De Nekker,  Nekkerspoel Borcht,  2800 Mechelen

Meer info over het programma/uurrooster , de mogelijke parkeerplaatsen en de wedstrijdomlopen van dit PK veldlopen vind je via deze links op de website van RAM.

0 likes Kampioenschappen , Veldlopen # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand