Inschrijvingen voor enkele ‘losse’ kampioenschappen
August 3, 2020 at 5:26 pm

Inschrijvingen voor enkele ‘losse’ kampioenschappen

Op respectievelijk 24 juni en 30 juni hebben er enkele min of meer ‘exotische’ kampioenschappen plaats. Mogelijk zijn er  enkele KAPE-atleten die hier aan wensen deel te nemen en waarom niet trouwens. Je dient wel vooraf ingeschreven te zijn.

Op zondag 24 juni 2018 hebben we het Kampioenschap van Vlaanderen Hamerslingeren te Merksem en dit voor cadetten, scholieren en masters (dus niet voor juniors en seniors). Zij die hier aan wensen deel te nemen kunnen nog tot en met zondag 17 juni 2018 hiervoor inschrijven via email naar kape@val.be.  Het Uurrooster van dit kampioenschap vind je hier. Er staat tijdens deze meeting enkel hamerslingeren op het programma.

Op zaterdag 30 juni 2018 gaat er bij AC Waasland te Sint-Niklaas het Kampioenschap van België Werpvijfkamp voor masters.  Ook hiervoor kan je nog inschrijven tot en met nu zondag 17 juni 2018 (12.00 uur), maar dit keer door de deelnemende atleet zelf online op de website van ACW . Hier vind je een link naar dit Online inschrijving BK masters werp-5kamp 30/06/2018 Sint-Niklaas formulier. Het uurrooster wordt blijkbaar pas opgesteld als de inschrijvingen binnen zijn.

0 likes Kampioenschappen , Kampioenschappen - archief # , ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand