Inschrijvingen voor Provinciaal indoor Kampioenschap Jeugd op 16 december 2018 te Hoboken.
August 21, 2019 at 7:17 am

Inschrijvingen voor Provinciaal indoor Kampioenschap Jeugd op 16 december 2018 te Hoboken.

De belangrijkste indoorwedstrijden en indoor kampioenschappen vinden vooral na Nieuwjaar plaats. Behalve voor benjamins, pupillen en miniemen zij hebben hun belangrijkste afspraak met de indooratletiek reeds voor Kerstmis met op zondag 16 december 2018 hun Provinciaal Kampioenschap in de Sportschuur te Hoboken.

Vooral voor onze nieuwe leden laten we hiermee ook weten dat voor deelname aan Kampioenschappen er (bijna) altijd vooraf ingeschreven dient te worden via onze clubsecretaris. En voor dit eerste en belangrijke kampioenschap van deze winter openen reeds vanaf nu de inschrijvingen.

De KAPE benjamins, pupillen en miniemen kunnen zich voor dit PK inschrijven door ofwel hieronder ONLINE in te schrijven (bij voorkeur) of door dezelfde gevraagde gegevens via e-mail door te sturen naar kape@val.be .  Je mag voor max. 2 proeven inschrijven en dit kan tot en met zaterdag 1 december 2018 ten laatste.

De locatie van de Kampioenschap is : Sportschuur Fort 8, Hoofdfrontweg 9, 2660 Hoboken (Antwerpen).

Hier vind je het voorlopige uurrooster PK Jeugd indoor 2018 . Het uurrooster is voorlopig omdat dit naargelang het aantal inschrijvingen per discipline het nog lichtjes aangepast kan worden. je hoeft niet van begin van de meeting aanwezig te zijn maar je dient wel minstens 45 minuten voor aanvang van je proef of proeven je aan te melden.

Sommige atleten zijn iets meer fan van outdoor wedstrijden dan van indoor maar een Provinciaal Kampioenschap zou men toch niet zomaar mogen laten passeren. We hopen dan ook op een grote belangstellig van onze jonge KAPE atleten voor dit PK.

Hieronder kan men zich ONLINE voor dit PK JEUGD INDOOR inschrijven.

Naam & Voornaam

Mailadres

Categorie

Wedstrijdnummer

Proef 1

Beste prestatie Proef 1

Proef 2

Beste prestatie Proef 2

Herhaal de onderstaande code.
captcha

 

Met het hierboven gevraagde wedstrijdnummer wordt uw VAL  borst/rugnummer bedoeld.

Het is belangrijk je beste indoor of outdoor prestatie in te vullen voor de proeven waarvoor je inschrijft omdat dit mogelijk de reeksindeling kan bepalen, maar ook als je nog geen prestatie hebt mag je aan een PK meestal wel deelnemen.

 

 

 

 

 

0 likes Indoor Atletiek , Kampioenschappen , Kampioenschappen - archief # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand