Na de succesvolle cursussen “Joggen voor Beginners” en “Joggen voor Gevorderden” in Kapellen en Stabroek besloot onze club om alle joggers de kans geven om in Kapellen en Stabroek in groep en in een gezellige sfeer te joggen. Om al de sportieve inspanningen uit de cursussen niet verloren te laten gaan en om ook nieuwe mensen de kans te geven om hieraan deel te nemen, is de club met een permanente jogginggroep gestart. In dit “KAPE Jogging Team” kunnen alle joggers – op hun eigen niveau – terecht voor het verder onderhouden of uitbouwen van hun conditie.


KAPELLEN

Elke geïnteresseerde jogger kan telkens op woensdag vanaf 20.30 uur terecht in het gemeentepark te Kapellen. Jogbegeleider Lucien Poppe zorgt voor een aangepast programma, waarbij zowel de beginners als de gevorderden aan hun trekken komen.


STABROEK

Hier kunnen de joggers terecht op maandag vanaf 20 uur op de atletiekpiste op het Sportcentrum in Stabroek. Jogbegeleider Betty Fockenier levert hier nuttige tips en een gevarieerd trainingsprogramma.


Vermits wij aan de deelnemers een veilige deelname willen verzekeren, is aansluiting bij onze club een absolute voorwaarde. Dit houdt immers in dat er een sportverzekering wordt afgesloten bij de Vlaamse Atletiekliga (VAL), waarbij alle activiteiten op weg naar en van de trainingen en op de trainingen zelf zijn verzekerd.

Voor dit aanbod (begeleiding + aansluiting KAPE + verzekering VAL) hebben wij een speciaal recreantentarief voorzien : voor 65 € wordt men een gans jaar lid van de “Koninklijke Atletiekclub Kapellen” en is men verzekerd voor alle activiteiten van het “KAPE JOGGING TEAM”. Sluit men aan vanaf 1 juni  of later dan is het lidgeld 40 € tot het einde van het atletiekseizoen in oktober.

Op administratief vlak betekent een aansluiting bij onze club dat men enkel een aansluitingskaart moet invullen en uiteraard het lidgeld storten op de rekening van de “Koninklijke Atletiekclub Kapellen” – IBAN-nummer : BE91-7755-9465-4376

Wil u vooraf even weten hoe het er op zo’n joggingtraining aan toe gaat, kom dan gerust even kijken tijdens de traingsuren in Kapellen of Stabroek. Of bekijk hier de foto’s van een doordeweekse training van het KAPE JOGGING TEAM in Kapellen.


Meer info bij recreatieverantwoordelijke Hugo De Hoon of tijdens de trainingen bij Betty Fockenier en Lucien Poppe.

LOGO Iedereen Atleet horizontaal