KAPE hoopt op een paar nieuwe Clubjuryleden
July 21, 2019 at 12:44 am

KAPE hoopt op een paar nieuwe Clubjuryleden

Er is weer een mogelijkheid om clubjurylid te worden. Wie clubjurylid wordt helpt KAPE enorm, want zoals iedere club is ook KAPE verplicht om een minimum aantal juryleden te hebben (zo niet dan krijgt de club een fikse boete van de VAL).

Wat is een Clubjurylid ? Een Clubjurylid is een jurylid dat enkel jurytaken uitvoert binnen zijn eigen vereniging, voor ons concreet dus enkel wanneer KAPE de organisator is. Een Clubjurylid wordt NIET opgeroepen om te jureren op andere terreinen.

Om Clubjurylid te worden dient je, naast minstens 16 jaar geworden te zijn, wel eerst een korte theoretische en praktische opleiding te volgen en die gaat door op woensdag 1 mei 2019 om 14.00 uur, tijdens de Jeugdmeeting die op dat moment plaatsvindt, aan en op de atletiekpiste te Duffel.  Hiervoor kan je inschrijven door dit via e-mail te laten weten aan An Van Honsté van de VAL : anvh@atletiek.be. en dit kan tot en met maandag 15  april 2019. (Met graag ook een kopietje naar het KAPE secretariaat kape@val.be) .

Het is natuurlijk niet verboden om, als je de smaak te pakken hebt, nadien eventueel Jurylid niveau 1 te worden (lees een jurylid dat ook op andere terreinen mag optreden) maar dat is echt geen verplichting.

KAPE hoopt op je inschrijving.

0 likes Jury
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand