KAPE Praatbarak – 18.10.2017 – Kapellen – uitnodiging
October 18, 2017 at 12:39 pm

KAPE Praatbarak – 18.10.2017 – Kapellen – uitnodiging

Op woensdag 18 oktober organiseren wij (vooral) voor de ouders van onze nieuwe leden, maar ook voor de ouders van onze huidige leden die nog met vragen zitten een info-avond – onze “KAPE-Praatbarak” – in het gemeentepark te Kapellen. Iedereen is welkom !Wat is het ?

Een korte babbel over de werking van de club en onze plannen voor het winter- en zomerseizoen.

Waarom ?

Elkaar leren kennen, zodat u op een jeugdmeeting of veldloop niet tot de vaststelling moet komen dat de persoon die naast u staat ook lid is van onze club !

Wat mag u verwachten ?

Geen academische uiteenzetting … maar – vooral voor onze nieuwe leden – allerlei nuttige info en de belangrijkste weetjes voor het winterseizoen.

vergaderingUiteraard kan u tijdens deze KAPE-Praatbarak ook alle mogelijke vragen stellen die maar op uw tong liggen ! En dat geldt ook voor de ouders van onze huidige leden die speciale vragen hebben (bvb. over de overgang naar een volgende categorie, over de trainingsmogelijkheden, enz. … ).

Wanneer ?

Om het makkelijk te maken voor de ouders, hebben we deze infosessie gepland tijdens de trainingen van onze atleten. Om 19 uur wordt iedereen verwacht. Zo moet u er niet speciaal een avondje voor vrij maken en kan u – na het afzetten van de oudere atleten voor de training van 19 uur tot 20.30 uur of vóór het oppikken van onze jongere atleten na de training van 18 uur tot 19.30 uur – ter plaatse blijven in het gemeentepark.

Wij verwachten al onze “nieuwe” ouders zeker op deze “KAPE-Praatbarak” !

0 likes Allerlei #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Blijf op de hoogte
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand