KAPE “vertrouwenspersoon”
April 4, 2020 at 5:24 pm

KAPE “vertrouwenspersoon”

Elke vereniging – ook de onze – heeft wel eens te maken met ontevredenheid bij atleten, ouders, trainers of bestuurders. Vaak volstaat een goed gesprek om de problemen of de misverstanden op te lossen en de samenwerking weer in goede banen te leiden. Mocht dit toch niet lukken, dan kan een derde – neutrale – partij ingeschakeld worden om de ontstane spanningen te ontmijnen. Op basis van een goed gesprek met de verschillende partijen en de verzamelde informatie, kan deze bemiddelaar proberen om tot een consensus tussen beide partijen te komen.


Maar ook voor individuele problemen, kan het nuttig zijn om bij een neutrale bron terecht te kunnen. Hierbij kan het gaan om problemen met atleten, trainers of ouders of tussen atleten en trainers, ouders en trainers of trainers onderling.

Om bij dergelijke problemen een poging tot bemiddeling op te zetten, heeft de Raad van Bestuur van KAPE beslist om een “vertrouwenspersoon” aan te stellen. Hierbij kunnen atleten, trainers of ouders terecht indien er zich schijnbaar onoplosbare problemen mochten voordoen of indien er individuele moeilijkheden binnen de clubwerking opdagen.

Onze “vertrouwenspersoon” is penningmeester Karina Denis. Zij is te bereiken via volgende kanalen :

– adres : Dr. J. Goossenaertsstraat 49 – 2920 Kalmthout

– tel : 03.665.36.74

– mail : Karina Denis


Aarzel niet – mochten er zich problemen voordoen – onmiddellijk contact met haar op te nemen. Uiteraard zijn alle gesprekken vertrouwelijk.

0 likes KAPE Intern #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand