Nieuwe reeks van “Start 2 Run – Joggen voor Beginners” start op 6 maart 2019
August 21, 2019 at 7:56 am

Nieuwe reeks van “Start 2 Run – Joggen voor Beginners” start op 6 maart 2019

Een nieuwe reeks van “Start 2 Run – Joggen voor Beginners” start op woensdag 6 maart 2019 op de atletiekpiste in het Gemeentelijk Park te Kapellen onder leiding van lesgever Paul Sauviller. Hiervoor kan je vanaf nu ONLINE inschrijven (zie hieronder). Het deelnemingsgeld bedraagt 40 Euro.

Doel van het project “Joggen voor Beginners” is om iedereen te leren om na 10 weken zonder problemen 5 kilometer te joggen.

De start wordt gegeven op woensdag 6 maart en het project loopt over 10 weken met 1 maal per week een begeleide training vanaf 20.30 uur aan de atletiekpiste in het Gemeentepark te Kapellen. Elke begeleide training duurt ongeveer 1 uur (info + training + stretching inbegrepen). Hiernaast dien je nog 2 maal in week individueel te oefenen volgens een schema dat je meekrijgt..

Ben je hiervoor geïnteresseerd lees dan hieronder zeker  verder.

Praktisch

Op volgende data – negenmaal op woensdag, en éénmaal op dinsdag – staat trainer Paul Sauviller voor u klaar: 6 – 13 – 20 – en 27 maart, 3 – 10 – 17 – 24 -en 30 april (*), en 8 mei telkens om 20.30 uur. (* Wegens de feestdag van woensdag 1 mei zal die training uitzonderlijk op dinsdag 30 april plaatsvinden.).  Bijeenkomst aan de kleedkamers bij de atletiekpiste.

Naast de groepstrainingen op woensdag kan u ook op de andere weekdagen of in het weekend individueel of in groep terecht op de atletiekpiste voor de twee andere trainingen of kan u het trainingsschema elders individueel afwerken op uw eigen tempo. Doel is alvast om 3 dagen in de week volgens het schema te werken.. Bij de eerste training krijgt elke deelnemer het trainingsprogramma dat gedurende 10 weken verder afgewerkt zal worden.

Na de laatste training wordt er een 5 km test afgenomen. Indien geslaagd – en de ervaring leer dat dit voor het grootste deel van de deelnemers geen probleem is – ontvangen de deelnemers een “Start 2 Run”-diploma voor beginners en een medaille van de organisatoren. Deze 5 km eindproef is gepland op vrijdag 17 mei 2019 om 20.30 uur op de atletiekpiste te Kapellen.

Je inschrijven voor deze cursus ‘Start to Run – Joggen voor Beginners 2019’ kan vanaf NU hieronder ONLINE.

Naam & Voornaam

Mailadres

Straat & Nummer

Postnummer & Gemeente

Geboortedatum (vorm JJJJ-MM-DD)

Geboorteplaats

Tel/GSM

Geslacht MV

Nationaliteit

Herhaal de onderstaande code.

captcha

De deelnemingsprijs bedraagt 40 € (sportverzekering inbegrepen) en kan betaald worden via de bankrekening van “Koninklijke Atletiekclub Kapellen” – IBAN-nummer : BE91-7755-9465-4376 met vermelding “Start2Run 2019 + Voornaam en Naam van de Jogger”. Je inschrijving is pas volledig zodra ook dit deelnemingsgeld betaald is.

Wil je de info over Start 2 Run voor Beginners 2019 nog eens rustig nalezen, met nog wat nuttige tips bovenop, dan kan je deze hier downloaden.

0 likes Start To Run #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand