Hier kan je de ultieme inschrijvingsdata vinden voor de verschillende kampioenschappen in het zomerseizoen 2017.

Je kan je hiervoor inschrijven via twee formules :

Bij ONLINE-inschrijving krijg je – naast het bericht op de pagina dat de inschrijving gelukt is – voortaan ook nog een bevestigingsmail in je mailbox. Heb je binnen de 48 uur niets ontvangen, contacteer dan het clubsecretariaat via kape@val.be

Indien je inschrijft voor één van deze kampioenschappen en je niet kan deelnemen, is een geneeskundig attest vereist om je niet-deelname te rechtvaardigen. Dit attest moet via het clubsecretariaat aan de VAL bezorgd worden binnen de 10 dagen nà het kampioenschap.

Indien er geen geneeskundig attest wordt ingeleverd, rekent de organisator van het kampioenschap (Provinciaal Comité voor de Provinciale Kampioenschappen, VAL voor de Vlaamse Kampioenschappen of KBAB voor de Belgische Kampioenschappen) een boete aan via de club. Deze boete wordt via de club altijd doorgerekend aan de afwezige atleet.


Voor ALLE kampioenschappen worden de deelnemingskosten betaald door de club.

Veel succes op deze kampioenschappen !


INSCHRIJVINGSDATA

Kampioenschap van Vlaanderen en Provinciaal Kampioenschap Masters – zaterdag 23 september – Kessel-Lo – inschrijvingen ter plaatse.

Belgisch Kampioenschap Hamerslingeren Cadetten, Scholieren, Juniors en Beloften – zondag 24 september – Obourg – inschrijvingen ten laatste op woensdag 6 september op het clubsecretariaat.

Belgisch Kampioenschap 1/2 Marathon A.C. en Masters – zondag 24 september – Wevelgem – rechtstreeks bij de organisator FLAC.

Provinciaal Kampioenschap Hamerslingeren A.C. – zondag 1 oktober – Lier – inschrijvingen ter plaatse.

Belgisch Kampioenschap Marathon A.C. en Masters – zondag 8 oktober – Eindhoven (NED) – rechtstreeks bij de organisator.