Zaterdag 26 mei 2018 meeting A.A.S.-Criterium te Brasschaat
January 24, 2019 at 8:34 am

Zaterdag 26 mei 2018 meeting A.A.S.-Criterium te Brasschaat

Zoals reeds eerder vermeld hebben nu zaterdag 26 mei 2018 al meteen de 3e meeting van het A.A.S.-Criterium en dit keer op de prachtig gelegen piste – zoals die van Kapellen trouwens ook – te Brasschaat. Deze meeting voor benjamins, pupillen, miniemen en cadetten begint om 13.00 uur.

Locatie en programma:

 

Op deze afbeelding klikken voor een groter beeld.

 

Hier vind je het Uurrooster (link naar website ACBR).

Op de zonovergoten 2e meeting van het AAS-Criterium op 20 mei 2018 te ’s Gravenwezel namen 29 KAPE atleten deel, en hun resultaten en kan je hier bewonderen : Uitslag AAS-Criterium 20052018 te ’s Gravenwezel .  Dit geeft volgende nieuwe Tussenstand na AAS-meeting-2 te ’s Gravenwezel .

Een deelname van 29 atleten tijdens een verlengd weekend is niet slecht, maar we hopen toch op een nog iets grotere deelname van KAPE atleten te Brasschaat.

De eerstvolgende A.A.S.-meetings na deze te Brasschaat zijn A.A.S.-meeting-4 op zaterdag 9 juni te Essen en A.A.S.-meeting-5 op zaterdag 14 juli te Kapellen.

Meer info over het A.A.S.-Criterium en een overzicht van de datums van de A.A.S-meetings 2018 kan je bekomen via deze link of in het menu onder wedstrijden.

0 likes AAS-Criterium
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand