Zaterdag 28 september 2019 Finale en Prijsuitreiking van het A.A.S.-Criterium 2019 te Aartselaar
January 28, 2020 at 3:05 pm

Zaterdag 28 september 2019 Finale en Prijsuitreiking van het A.A.S.-Criterium 2019 te Aartselaar

Nu zaterdag 28/09/2019 eindigt het AAS-Criterium 2019 voor benjamins, pupillen, miniemen en cadetten daar waar het in april begonnen is namelijk op de piste in de Kleistraat te Aartselaar. Hier kunnen dan ook nog de laatste punten bijgewonnen worden voor het A.A.S.-klassement 2019. 

De nieuwe tussenstand na de meeting van 15 september in Kielpark vind je hier :   Tussenstand na AAS meeting 8 .  De KAPE atleten die hun naam terugvinden in deze tussenstand komen nog in aanmerking voor het eindklassement. Sommigen dienen dan nog wel aan een bepaalde discipline te Aartselaar zeker deel te nemen.

Direct na deze meeting volgt dan de prijsuitreiking:  Al de atleten van de inrichtende atletiekclubs die dit seizoen aan minstens 5 A.A.S-wedstrijden hebben deelgenomen én die tevens ook (eventueel op 1 proef na) aan alle disciplines hebben deelgenomen krijgen na deze afsluitende meeting een trofee als beloning voor en herinnering aan hun deelname. Atleten die toevallig niet in aanmerking komen voor het eindklassement mogen uiteraard nog wel deelnemen aan deze meeting.

Locatie : Sportcentrum Kleistraat 204, 2630 Aartselaar

Deze meeting begint om 13.00 uur.

Programma :

En hier vind je het uurrooster van deze meeting.

0 likes AAS-Criterium
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand