Na de succesvolle cursussen Joggen voor beginners en Joggen voor Gevorderden besloot onze club om alle joggers de kans geven om in Kapellen en Stabroek in groep en in een gezellige sfeer te joggen. Om al de sportieve inspanningen uit de cursussen niet verloren te laten gaan en om ook nieuwe mensen de kans te geven om hieraan deel te nemen, is de club met een permanente jogginggroep gestart. In dit “KAPE Jogging Team” kunnen alle joggers – op hun eigen niveau – terecht voor het verder onderhouden of uitbouwen van hun conditie.

Vermits wij aan de deelnemers een veilige deelname willen verzekeren, is aansluiting bij onze club een absolute voorwaarde. Dit houdt immers in dat er een sportverzekering wordt afgesloten bij de Vlaamse Atletiekliga (VAL), waarbij alle activiteiten op weg naar en van de trainingen en op de trainingen zelf zijn verzekerd.

Dag Plaats Begin Einde Trainer Vanaf
Maandag Piste Stabroek 20:00 21:30 Betty 2 nov
Woensdag Piste Kapellen 20:30 22:00 Paul 2 nov
Voor dit aanbod (begeleiding + aansluiting KAPE + verzekering VAL) meer info en inschrijvingen joggers
Meer info bij recreatieverantwoordelijke Paul Sauviller of tijdens de trainingen bij begeleiding

Wil u vooraf even weten hoe het er op zo’n joggingtraining aan toe gaat, kom dan gerust even kijken tijdens de trainingsuren in Piste Kapellen of Piste Stabroek.

LOGO Iedereen Atleet horizontaal