Vanaf het zomerseizoen 2021 werkte de Vlaamse Atletiek Liga een totaal nieuw concept uit: kangoeroes en benjamins krijgen een aangepaste competitie waarin lopen, springen en werpen aan bod komen. Een meeting voor kangoeroes en benjamins duurt 2u, met onthaal, opwarming en eindceremonie mag de hele organisatie maximaal 3u duren.

Om te kunnen inschrijven, is het belangrijk het wedstrijdnummer te kennen ! Het wedstrijdnummer staat wel vermeld in het persoonlijk sport-paspoortje. Deze persoonlijke wedstrijdnummers en paspoorten worden op woensdagen omstreeks 18u50 op het einde van de training verdeeld aan de ouders.


Kangoeroes en benjamins zullen van de organiserende club bij het onthaal een DAG-nummer krijgen dat ze in hun persoonlijk ‘pochette’ (oranje voor kangoeroes, groen voor benjamins) kunnen plaatsen. Die pochette spelden ze dan op als ‘START-nummer’. Vergeet niet om na de wedstrijd het DAG-nummer terug uit de pochette te verwijderen.

Uitslagen van kangoeroes en benjamins worden niet uitgehangen en ook niet op een website vermeld. Het is de bedoeling dat elk atleetje zijn/haar resultaat persoonlijk overhandigd zal krijgen en nadien zelf zal aanvullen in het persoonlijk sport-paspoort.

Tijdens het winterseizoen bij de veldlopen

Meer info

Belangrijk De club beschikt niet over reserve-paspoorten noch over reserve-pochetjes. Draag er dus goed zorg voor !