Aansluiting & Lidgeld 2012-2013
May 26, 2024 at 12:33 pm

Aansluiting & Lidgeld 2012-2013

Het nieuwe atletiekseizoen gaat officieel van start op 1 november 2012. Dit betekent dat al onze atleten en joggers tegen die datum in orde moeten zijn met hun aansluiting en de betaling van hun lidgeld. Is dit nog niet het geval … zet er dan graag wat vaart achter !

De bedragen voor het lidgeld voor het nieuwe atletiekseizoen blijven identiek aan vorig seizoen en ook de regel dat deelname aan de meetings die onze club organiseert in Kapellen én de inschrijvingen voor de kampioenschappen volledig GRATIS zijn, wordt gehandhaafd in het seizoen 2012-2013. Nu heb je helemaal geen reden meer om – zowel op de eigen meetings als op deze “Provinciale Kampioenschappen” – langs de lijn te blijven staan.

De tarieven voor 2012-2013 blijven identiek aan deze van vorig seizoen :

–          benjamins, pupillen, miniemen en masters : 75 Euro.
–          cadetten, scholieren, juniors en seniors : 85 Euro.
–          joggers : 50 Euro.
–          wettelijk lid VZW KAPE : 10 Euro.

Het maximum totaal lidgeld per gezin is nog steeds 195 Euro (het lidgeld van de wettelijke leden zit mee in dit tarief).

De uitnodigingen tot betaling en de aansluitingskaarten werden al bedeeld aan al onze atleten en joggers. Lever deze kaarten zo snel mogelijk in, stort je lidgeld op de KAPE-rekening en we kunnen je aansluiting bij de Vlaamse Atletiekliga (en dus ook je sportverzekering) opnieuw in orde brengen.

0 likes Allerlei , KAPE Intern # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand