Logo FitFree


Heeft u nood aan beweging, maar is een specifieke sport niets voor u? Wil u terug beginnen met sporten, maar weet u niet waar te beginnen? Is het aanscherpen van uw algemene conditie iets waar u aan wil werken? Dan kan FitFree u een goede stap in de juiste richting bieden.

Wat?

FitFree, een afdeling van Atletiekclub Kapellen, is de ideale stap om aan het sporten te geraken. Wij zetten in op een recreatieve manier om de algemene conditie van onze leden op een professionele manier te verbeteren.

Onze trainingen zijn niet sportspecifiek, maar sporttakoverschreidend. Wij werken aan de algemene conditie. Hieronder zien wij onder andere spierkracht, uithouding, conditie, evenwicht en zelfs coördinatie.

Onze beide trainers werken op zodanige manier, dat iedereen kan aansluiten, ongeacht het niveau waarop men wil sporten. Wanneer je een oefening niet kan, mag je deze via een alternatief oplossen. Ons motto is: samen uit, samen thuis.

Oefeningen met lopen, springen, buikspieren, evenwicht, kracht, partner of alleen, in spelvorm of een beetje competitie, met of tegen elkaar, alles kan en alles is mogelijk!

Wie?

We richten ons op iedereen die wil sporten op een recreatieve, goed begeleide manier. Op eigen niveau sporten, op het tempo dat je zelf bepaald via de aangegeven oefeningen, zonder verplichtingen. Wij moedigen iedereen aan om mee te komen doen.

Praktisch

Dag Plaats Begin Einde Trainer
Maandag Piste Kapellen 20:30 21:30 JordyDirk

Contact:
Voor meer informatie over deze trainingen

Kom gerust een keer zonder verplichtingen proberen!

 FITFREE OUTDOOR IN KAPELLEN