Onze kangoeroes, benjamins, pupillen, miniemen en cadetten kunnen – vanaf de start van het winterseizoen – punten verzamelen voor de jaarlijkse KAPE DOE MEE TROFEE waarbij het vooral de bedoeling is om onze jonge atleten te belonen bij deelname aan de verschillende soorten wedstrijden in de loop van het hele sportjaar.

De KAPE DOE MEE TROFEE loopt over het ganse atletiekjaar – van bij de start van het winterseizoen tot aan het einde van het zomerseizoen – netjes over 12 maanden. De punten voor de veldlopen worden verdiend in het winterseizoen, de rest van de wedstrijden valt in het zomerseizoen.
Voor elke deelname krijg je 1 punt. Indien je aan meer dan de helft van de wedstrijden op het omvangrijke lijstje hebt deelgenomen, kom je in aanmerking voor een beloning. Er is slechts één bijkomende voorwaarde: je moet minstens in 1 veldloop, op 1 KAPE-meeting en op 1 andere meeting aan de start zijn gekomen. En dan val je in de prijzen!

Om het reglement een beetje te verduidelijken, overzicht van de wedstrijden in aanmerking komen voor punten voor deze KAPE DOE MEE TROFEE.

Winter

Zomer

Wij denken dat dit alvast een extra aanzet kan zijn om je beste beentje voor te zetten én, om aan de wedstrijden die in aanmerking komen voor deze KAPE DOE MEE TROFEE, deel te nemen.