Nieuw atletiekseizoen 2013-2014
April 22, 2024 at 4:25 pm

Nieuw atletiekseizoen 2013-2014

In de maand oktober loopt het huidige atletiekseizoen op zijn laatste beentjes … en is het weeral hoog tijd om het nieuwe atletiekseizoen 2013-2014 administratief voor te bereiden.

Om je nieuwe wedstrijdvergunning (borstnummer) of jogvergunning voor volgend seizoen aan te vragen, volstaat het je “aanvraag vergunning” volledig in te vullen, waarbij je – door het invullen van je klassieke persoonlijke gegevens zoals je naam, geboortedatum, adres, enz. –  te kennen geeft dat je ook voor volgend seizoen weer een wedstrijdnummer of jogvergunning aanvraagt bij de Vlaamse Atletiekliga en lid wil blijven van KAPE.

Voor het nieuwe seizoen dienen we dus iedere atleet en jogger te vragen om volgende administratie zo snel mogelijk in orde te brengen  :

1. je lidgeld voor het seizoen 2013-2014 te betalen.

Omwille van de plannen van het nieuwe gemeentebestuur (Open VLD – NV-A) om in Kapellen de kostprijs voor het gebruik van de sportinfrastructuur fors te verhogen – een gemiddelde verhoging van 20 % wordt in het vooruitzicht gesteld – en een algemene verhoging van de werkingskosten en een daling van de sponsorinkomsten van onze club, zien wij ons genoodzaakt om – na 6 jaar – de lidgelden voor al onze leden aan te passen.

Net als de vorige seizoenen behouden we ook voor het nieuwe jaar de regeling dat in het jaarlijkse lidgeld  ook GRATIS DEELNAME aan alle door KAPE georganiseerde wedstrijden én alle kampioenschappen inbegrepen is. Een extra beloning voor onze actieve deelnemers en voor de minder-actieven een aanzet om ook de spikes aan te trekken en deel te nemen aan deze meetings.

Het lidgeld dient gestort te worden op het rekeningnummer BE91-7755-9465-4376 van KAPEInwoners van de gemeente Kapellen kunnen het lidgeld van onze club ook betalen met hun Jacobuscheques 2013 !

De nieuwe lidgelden voor het seizoen 2013-2014 zien er zo uit:

  • benjamins, pupillen, miniemen & masters : 85 Euro.
  • cadetten, scholieren, juniors & seniors : 95 Euro.
  • jogger : 60 Euro.
  • wettelijke leden (die geen jurylid, trainer of atleet zijn) : 10 Euro.
  • juryleden of trainers met wedstrijdvergunning : 50 Euro.
  • leden RVB met wedstrijdvergunning : nihil.
  • maximum totaal lidgeld per gezin : 225 Euro.

2. het hierboven vermelde formulier “aanvraag vergunning” invullen en ondertekenen en het dan zo snel mogelijk, ofwel rechtstreeks, ofwel via je trainer, aan de clubsecretaris terugbezorgen. Deze voorgedrukte exemplaren worden tijdens de trainingen verspreid.

Zeer belangrijk : indien je vanaf 1 november 2013 aan indoorwedstrijden of veldlopen wil deelnemen dan dienen deze twee zaken – de aanvraag voor de vergunning én de betaling van het lidgeld – omstreeks 10 oktober zeker in orde te zijn.

Anders zal je nieuwe wedstrijdnummer er pas na 1 november zijn en loop je dus het risico de eerste wedstrijden langs de kant te moeten blijven (terwijl juist in november, om maar een voorbeeld te nemen, de punten voor de Provinciale Crosstrofee meestal het gemakkelijkst te verdienen zijn).

Trouwens, pas wanneer je het wedstrijdnummer of de jogvergunning hebt is ook je sportverzekering in orde. Dus ook als je geen wedstrijden voor november plant, heb je er nog alle belang bij om zo snel mogelijk in orde te zijn ! Want ook op de trainingen kan er wel eens een ongelukje gebeuren.

Enkele belangrijke verduidelijkingen

Joggers : hiermee bedoelen we de leden van het KAPE Jogging Team (zowel in Kapellen als in Stabroek) en de jongere atleten onder de 7 jaar. Zij dienen om administratief in orde te zijn voor volgend seizoen dus eveneens de “aanvraag vergunning” in te vullen voor hun jogvergunning en het lidgeld voor joggers te betalen. Onze joggers kunnen in de loop van het seizoen – mits bijpassen van het lidgeld en het aanvragen van een wedstrijdnummer met een nieuwe “aanvraag vergunning” – eventueel wel de overstap naar “atleet met wedstrijdvergunning” en met borstnummer maken.

Wettelijke leden V.Z.W. : onze juryleden en trainers zijn “ambtshalve” lid van de V.Z.W. Alle meerderjarige atleten en joggers kunnen – mits gewone schriftelijke aanvraag bij de clubsecretaris – ook GRATIS toetreden tot de V.Z.W. Maar ook alle andere sympathisanten en supporters (bvb. ouders van onze atleten) kunnen wettelijk lid worden van de Koninklijke Atletiekclub Kapellen V.Z.W. door zich – mits het betalen van 10 Euro lidgeld – hiervoor aan te melden. In ruil hiervoor krijgt men stemrecht op de Algemene Vergadering van de V.Z.W. en kan men zo mee het beleid van de club helpen bepalen.

0 likes Allerlei , KAPE Intern # , ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand