Nieuw atletiekseizoen 2014-2015
May 25, 2024 at 2:16 pm

Nieuw atletiekseizoen 2014-2015

In de maand oktober loopt het huidige atletiekseizoen op zijn laatste beentjes … en is het weeral hoog tijd om het nieuwe atletiekseizoen 2014-2015 administratief voor te bereiden. Voor de verlenging van je lidmaatschap worden eerstdaags de formulieren verdeeld. Nieuwe leden moeten hun aansluitingsformulier + de aanvraag vergunning tijdig indienen … en uiteraard moet ook het (ongewijzigd) lidgeld betaald worden.


Om je nieuwe wedstrijdvergunning (borstnummer) of je kangoeroe- of jogkaart voor volgend seizoen aan te vragen, volstaat het je “aanvraag vergunning” volledig in te vullen, waarbij je te kennen geeft dat je ook voor volgend seizoen weer lid wil blijven van KAPE.

Voor het nieuwe seizoen dienen we dus iedere atleet en jogger te vragen om volgende administratie zo snel mogelijk in orde te brengen :

1. je lidgeld voor het seizoen 2014-2015 te betalen.

De lidgelden voor het nieuwe seizoen zijn ongewijzigd en zien er zo uit:

– kangoeroes, benjamins, pupillen, miniemen & masters : 85 Euro.
– cadetten, scholieren, juniors & seniors : 95 Euro.
– jogger : 60 Euro.
– wettelijke leden VZW (die geen jurylid, trainer of atleet zijn) : 10 Euro.
– juryleden of trainers met wedstrijdvergunning : 50 Euro.
– leden RVB met wedstrijdvergunning : nihil.
– maximum totaal lidgeld per gezin : 225 Euro.

G-sporters genieten van een korting van 10 € op de lidgelden van hun categorie.

2. het formulier “aanvraag vergunning” aanvullen en ondertekenen en het dan zo snel mogelijk, ofwel rechtstreeks, ofwel via je trainer, aan de clubsecretaris terugbezorgen. Deze voorgedrukte exemplaren worden tijdens de trainingen verspreid en gelden enkel voor de leden die reeds eerder zijn aangesloten

Nieuwe leden dienen naast deze “aanvraag vergunning” ook nog het “aansluitingsformulier” in te vullen (enkel het eerste jaar van aansluiting).

Zeer belangrijk : indien je vanaf 1 november 2014 aan indoorwedstrijden of veldlopen wil deelnemen dan dienen deze twee zaken – de aanvraag voor de vergunning én de betaling van het lidgeld – omstreeks 20 oktober zeker in orde te zijn.

Trouwens, pas wanneer je het wedstrijdnummer of de kangoeroe- of jogvergunning hebt is ook je sportverzekering in orde. Dus ook als je geen wedstrijden voor november plant, heb je er nog alle belang bij om zo snel mogelijk in orde te zijn ! Want ook op de trainingen kan er wel eens een ongelukje gebeuren.

Enkele belangrijke verduidelijkingen

Kangoeroes: onze jongste leden van 5 en 6 jaar of de geboortejaren 2008 en 2009.

Joggers : hiermee bedoelen we de leden van het KAPE Jogging Team (zowel in Kapellen als in Stabroek). Zij dienen om administratief in orde te zijn voor volgend seizoen dus eveneens de “aanvraag vergunning” in te vullen voor hun jogvergunning en het lidgeld voor joggers te betalen. Onze joggers kunnen in de loop van het seizoen – mits bijpassen van het lidgeld en het aanvragen van een wedstrijdnummer met een nieuwe “aanvraag vergunning” – eventueel wel de overstap naar “atleet met wedstrijdvergunning” en met borstnummer maken.

Wettelijke leden V.Z.W. : onze juryleden en trainers zijn “ambtshalve” lid van de V.Z.W. Alle meerderjarige atleten en joggers kunnen – mits gewone schriftelijke aanvraag bij de clubsecretaris – ook GRATIS toetreden tot de V.Z.W. Maar ook alle andere sympathisanten en supporters (bvb. ouders van onze atleten) kunnen wettelijk lid worden van de Koninklijke Atletiekclub Kapellen V.Z.W. door zich – mits het betalen van 10 Euro lidgeld – hiervoor aan te melden. In ruil hiervoor krijgt men stemrecht op de Algemene Vergadering van de V.Z.W. en kan men zo mee het beleid van de club helpen bepalen.

0 likes KAPE Intern # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand