Uitslag Beker van Vlaanderen Pupillen- en Miniemen-Meisjes – 29.04.2017 – Burcht
July 20, 2024 at 2:54 am

Uitslag Beker van Vlaanderen Pupillen- en Miniemen-Meisjes – 29.04.2017 – Burcht

Onze meisjes beten op zaterdag 29 april de spits af van de interclubs met hun schiftingswedstrijd in de “Beker van Vlaanderen Pupillen- en Miniemen-Meisjes” in Burcht. En het was al meteen BINGO … onze meisjes werden overwinnaar in match 4 en plaatsten zich voor de finale in september. Proficiat, girls !

[shashin type=”album” id=”360″ size=”small” crop=”n” columns=”1″ caption=”y” order=”date” position=”center”]

… meer foto’s van dit winnend team HIER in een uitgebreid foto-album van o.m. Irene Sebregts !EINDSTAND

Match 4
1 KAPE 182 punten
2 OLSE Merksem 172
3  AC Duffel 170
4 BVAC Beerschot 152
5 SPBO Bornem 148
6 ABES Edegem 138
7 ACBR Brasschaat-Ekeren 121
8 AVKA Kontich-Aartselaar 98
9 ZWAT Burcht 90
10 HAKI Hoboken 67Ons team:

Pupillen: Hannelore Caron, Lize Hendrickx, Lore Hendrickx, Caitlyn Janssens, Margaux Mangiapan, Ashley Sebregts, Elise Van Frausum en Tinne Verhelst.
Miniemen: Yodie Dalle, Hanne Dua, Merel Leys, Amber Van Aelst en Caro Vander Avert.


VERSLAG

De concurrentie tijdens deze “Beker van Vlaanderen” kwam uit meerdere Vlaamse provincies, maar daardoor lieten de youngsters van KAPE zich niet intimideren. De meisjes trokken voor match 4 van deze interclubs naar het stadion “De Wallen” in Burcht”. Van bij de start namen ze de leiding in de tussenstanden op zich … en ze gaven deze toppositie niet meer af in de loop van de wedstrijd. Met individuele overwinningen van Yodie Dalle (60 m horden miniemen), Ashley Sebregts (60 m horden pupillen) en Caro Vander Avert (hoogspringen miniemen) werden behoorlijk wat punten verzameld, maar ook de andere meisjes lieten zich niet onbetuigd in de jacht op punten voor de eindrangschikking.

Opvallend ook dat heel wat nieuwkomers al meteen hun draai vonden tijdens deze belangrijke wedstrijd voor de jeugd. Na de afsluitende aflossingen werden de meisjes van KAPE met ruime voorsprong overwinnaar van deze wedstrijd: met 182 punten gingen ze de nummer twee OLSE Merksem met 10 punten vooraf. Beide teams plaatsten zich hiermee voor de grote finale van deze “Beker van Vlaanderen” in september.

Hugo De HoonDe finale van deze “Beker van Vlaanderen” wordt betwist op zaterdag 16 september in Merksem. Onze KAPE-meisjes nemen het daar op tegen volgende clubs: ACHL, ACG, ACW, ASVO, AVT, AZW, DAC, KAAG, OLSE, RCT en ROBA.

0 likes Interclubs - archief # , , ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand