Op  zondag 20 oktober trokken we met bijna 50 deelnemers opnieuw naar Bobbejaanland. In de voorbehouden coupé’s van de NMBS-treinen en na een overstapje in Antwerpen-Berchem én een bustrip van Herentals naar Lichtaart, stormde de KAPE-ploeg het (drukke) pretpark binnen. En de weergoden waren hen – in deze herfstmaand – gunstig gezind … een zonnetje zorgde mee voor een prettig dagje buiten !

Vroege drukte in het station van Kapellen kondigde het vertrek van onze “reizigers” aan. De ouders hadden we dit jaar lekker thuisgelaten, zodat het een echte kids-day in het pretpark werd. Het Halloween-sfeertje in Bobbejaanland zorgde gelukkig niet voor blijvende trauma’s, maar wel voor wat extra verrassingen die de pret nog wat opdreven. Onder aanvoering van reisleider Eddy en zijn team begeleiders, werden heel wat kilometers afgestapt en allerlei attracties aangedaan. Vermoeide, maar overwegend stralende gezichten bij aankomst ‘s avonds in het station van Kapellen. De verhalen mogen ze zelf vertellen …

Meteen kan bij de start van het nieuwe atletiekseizoen de aftrap gegeven worden voor het verzamelen van de punten voor GRATIS deelname aan de trip van 2014 via de KAPE Doe-Mee-Trofee.! Om te beginnen moet je daar – als benjamin, pupil en miniem – alvast 1 veldloop in het winterseizoen voor afwerken, maar méér mag ook !