Clubuitstap “Bobbejaanland” – 30.10.2016 – Lichtaart
April 14, 2024 at 7:44 am

Clubuitstap “Bobbejaanland” – 30.10.2016 – Lichtaart

Op zondag 30 oktober trokken we met 45 deelnemers naar Bobbejaanland in Lichtaart … met de trein én de autobus. En die trein zorgde ‘s morgens al meteen voor verrassingen … reizen met de trein is altijd een beetje … “wachten”, dus. Maar door het late vertrek én het prachtige herfstweer zijn we ook een uurtje langer in Bobbejaanland gebleven … en dat was dan weer winst voor alle deelnemers.

logo-bobbejaanland_2Onze uitstap naar “Bobbejaanland” is – voor de winnaars van de “KAPE Doe-Mee-Trofee” en onze trainers én medewerkers – een beloning voor hun deelname aan heel wat wedstrijden tijdens het voorbije seizoen én hun inzet voor onze club. Maar we maken er jaarlijks ook een échte clubuitstap van, voor iedereen die meewil naar het pretpark.

En dit jaar waren we met een flinke bende (45 deelnemers) … waarvan een deel ‘s morgens al van de verrassingen van de NMBS mocht proeven. In Roosendaal stond de trein die we nodig hadden om Antwerpen te bereiken in panne en het duurde even voor duidelijk werd wat de techneuten van de spoorwegen wisten te verzinnen om onze reizigers naar hun bestemming te brengen. Om 8.53 uur moesten we vertrekken, de mevrouw aan de micro bleef maar beweren dat er een alternatieve trein ging stoppen in Kapellen om 9.02 uur … maar uiteindelijk werd het bijna 9.30 uur voor onze Bobbejaanlanders konden opstappen.

Gelukkig hadden we nog wat marge in Antwerpen, zodat we toch nog de geplande trein naar Herentals konden nemen, die ons dichter bij ons einddoel ging brengen. Reizen met de trein … het blijft een uitdaging ! Nog even de bus op naar Lichtaart … en Bobbejaanland, here we are !

Door het schitterend herfstweertje werd tijdens het wachten in het station van Kapellen al geopperd om wat langer in Bobbejaanland te blijven. In deze herfstvakantie kon dat perfect voor onze jongste deelnemers en dan konden ze wat langer bibberen van Bobbejaanland-in-Halloweenstijl.

bobbejaanland-halloween


Na overleg met de deelnemers, konden onze begeleiders Veerle Dierckx en Jordy Van Boven vanuit Herentals melden dat iedereen gewonnen was voor dit idee en dat het verblijf in het pretpark met een uurtje verlengd werd. Het werd dus ook de volgende trein naar Kapellen … en die reed wél. De aankomst in Kapellen werd dan ook een uurtje later voorzien … en via SMS en telefoontjes werden de ouders hiervan in kennis gesteld. Afhalen aan het station om 19.07 uur was de nieuwe boodschap. En het moet gezegd … de groep landde – ook met de trein uiteraard – netjes op tijd op haar eindpunt … na een vermoeiend (maar naar wij hopen leuk) dagje pretpark.

halloween-1

0 likes Allerlei # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand