Funatletiek vrijdag 26 april 2019
May 25, 2024 at 2:37 am

Funatletiek vrijdag 26 april 2019

Na een paar regenachtige dagen was opnieuw de zon van de partij om de Kapelse scholen te verwelkomen in het Park in Kapellen voor een achttal sportieve proeven. Deze sportieve gebeurtenis komt reeds enige jaren tot stand door de samenwerking tussen KAPE en de gemeentelijke Sportdienst van Kapellen.

Met 240 enthousiaste deelnemers konden we van start gaan. Via een doorschuifsysteem konden acht groepen van elk 4 tot 5 ploegen zich onder elkaar en ook een beetje met elkaar meten. De start werd gegeven om 18h00, en na een algemene opwarming, konden de groepen onder begeleiding van Kape-atleten en leerkrachten aan hun sportief evenement beginnen. Tegen 20h00 was iedereen rond, en kon elke deelnemer trots zijn medaille en diploma aan de talrijk aanwezige ouders en familieleden laten zien tijdens een afsluitende ereronde.

Het eerste sportieve outdoor evenement in het Park van Kapellen zit er op, dus , op naar het volgende evenement op 19 mei in het park nl. de Beker van Vlaanderen voor heren.

Bij deze zijn alle medewerkers, begeleiders, leerkrachten, de Sportdienst van Kapellen en het ganse catering team van harte bedankt voor hun onbaatzuchtige inzet. (Paul)

0 likes Allerlei #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand