Uitslag Gemeentelijke Scholencross – 07.10.2017 – Kapellen
May 26, 2024 at 12:51 pm

Uitslag Gemeentelijke Scholencross – 07.10.2017 – Kapellen

Op zaterdag 7 oktober was KAPE – in samenwerking met de Sportdienst Kapellen – toe aan de 31ste editie van de “Gemeentelijke Scholencross” op en rond de atletiekpiste in het gemeentepark. Ondanks het herfstweertje kwamen toch 377 leerlingen van de lagere scholen en een 60-tal kleuters aan de start van de verschillende wedstrijden.De weermaker was niet meteen de beste supporter van deze “Gemeentelijke Scholencross”, de vele ouders én familieleden langs de atletiekpiste echter wel. En die kregen ook waar voor hun geld, met vooraf – op het voetbalveld – de mini-loopjes voor de kleuters. Veel meer werk aan de winkel – en meters in de benen – kregen de leerlingen van de verschillende lagere scholen die afstanden van 250 m tot 600 m voorgeschoteld kregen, afhankelijk van hun leerjaar.

Naast de individuele prestatie voor alle deelnemers, was (alweer) de trofee van de sportiefste (loop)school de inzet tijdens deze “Gemeentelijke Scholencross” editie 2017. Bij de meisjes won  “Klavertje Vier” de eindstand per school, bij de jongens werd het “LOZI Zilverenhoek”. De medailles voor alle deelnemers werden overhandigd door de schepenen Koen Helsen (sport) en Luc Janssen (onderwijs) én de voorzitter van de Gemeentelijke Sportraad Erwin Jönson.


De speciale prijs van de “Gemeentelijke Sportraad” – een kunstwerkje voor de school die procentueel met de meeste deelnemers startte tijdens deze “Gemeentelijke Scholencross” – ging opnieuw naar de gemeentelijke lagere school “De Platanen”.De volledige uitslag kan je HIER downloaden in .xlsx-formaat en HIER kan je meer foto’s bekijken.


EINDSTAND MEISJES

KLA4 91
PLAT 93
PUT 129
LOZI 131
IRIS 204EINDSTAND JONGENS

LOZI 88
KLA4 98
PLAT 130
IRIS 154
PUT 156Met felicitaties aan alle deelnemers én de oprechte dank aan alle medewerkers van KAPE, het Rode Kruis en de Sportdienst Kapellen, die van deze 31ste “Gemeentelijke Scholencross” – met (een beetje) hulp van de weergoden … die enkel tijdens de laatste wedstrijden wat druppeltjes loslieten – weer een sterk bezette en geslaagde organisatie hebben gemaakt.


0 likes Allerlei #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand