Kampioenenviering Kapellen op 22 februari 2019
April 17, 2024 at 9:59 pm

Kampioenenviering Kapellen op 22 februari 2019

De 2 genomineerde voor de Sportfiguur 2018 van de gemeente Kapellen van onze club, Emma van Laer en Dirk Vander Avert werden op vrijdag 22 februari 2019 tijdens een plechtigheid in de Sporthal in het centrum van Kapellen (naast het zwembad) uiteindelijk toch niet verkozen tot Sportfiguur 2018. Maar daar werd niet om getreurd want dat was ook verwacht gezien het indrukwekkende palmares 2018 van wielrenner Mathieu van der Poel.

Allround wielrenner Mathieu van der Poel werd dan ook terecht (of je moet al een fanatieke supporter zijn van 1 van de 6 overige genomineerden om dat niet te vinden) uitgeroepen tot Sportfiguur 2018 van de gemeente Kapellen.

Dat neemt niet weg dat met Ynse Hoornaert, Brent Philips, Dirk Vander Avert, Caro Vander Avert, Jens Vander Avert, Jonas Vander Avert, Emma Van Laer en (een toevallig afwezige) Ingrid Van Giel toch talrijke atleten van KAPE, die tevens ook inwoner van Kapellen zijn, op het podium werden geroepen als erkenning voor de 1 of meerdere kampioenschapstitels die zij in 2018 hebben behaald.

0 likes Allerlei
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand