Nieuwe website Vlaamse Atletiekliga (VAL)
June 25, 2024 at 2:16 am

Nieuwe website Vlaamse Atletiekliga (VAL)

Net op de dag dat het atletiekgedeelte op de Olympische Spelen startte – vrijdag 12 augustus – werd ook het startschot gegeven van de nieuwe website van de Vlaamse Atletiekliga. En dat werd hoog tijd … want het oude beestje had dringend nood aan een plaatsje in het rusthuis. Voortaan kan je terecht op www.atletiek.be of www.atletiek.vlaanderen.

welkom VALNa al die jaren was de website van de Vlaamse Atletiekliga aan een grondige opfrisbeurt toe, zeer zeker voor wat betreft het achterliggende technische frame. Met Alabus, het ledenprogramma waarmee de clubverantwoordelijken nu al een tijdje vertrouwd zijn, werd al een eerste stap gezet in de verdere automatisering van onze federatie. De nieuwe website is een volgende stap richting toekomst.

Voortaan kan u via www.atletiek.be of www.atletiek.vlaanderen verder op de hoogte blijven van het reilen en zeilen in de Vlaamse Atletiekliga. Vanzelfsprekend zal deze nieuwe website nog niet vanaf de eerste dag op volle kracht en zonder kinderziekten ten dienste kunnen staan van onze atletiekgemeenschap. Daarom zal ook de oude site nog een tijdje online blijven om de bezoekers toe te laten het archief van de Vlaamse Atletiekliga te kunnen raadplegen. Deze – nu oude – website zal echter niet verder meer aangevuld worden met nieuws en andere berichten.

Daarvoor verwijzen we naar de nieuwe pleisterplaats voor alle atletieknieuws HIER of HIER.

 

0 likes Allerlei # , ,
Share: / / /

One thought on “Nieuwe website Vlaamse Atletiekliga (VAL)

 1. Abdessamad schreef:

  HI sir

  I am a runner from Morocco elite I looking club

  3000m 7.58

  5000m 13.51

  10k 30

  Half marathon 1h05

  Best regards

  Email elyaagoubi-1500@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand