“Nieuwjaarsdrink aan ‘t Kotje” – 28.12.2014 – Kapellen
July 18, 2024 at 12:07 pm

“Nieuwjaarsdrink aan ‘t Kotje” – 28.12.2014 – Kapellen

Onze aanwezigheid met een “kotje” aan de ijspiste op het Dorpsplein in Kapellen, werd op zondag 28 december afgesloten met een “Nieuwjaarsdrink” voor onze leden. Onze flessen jenever en cava én de ketels met glühwijn en warme choco moesten leeg. Ook de resterende zakjes snoep wilden we kwijt … en dit GRATIS voor onze leden. Was het de sneeuw ? Was het het late uur ? Veel KAPE-leden hadden zich immers niet laten verleiden door dit aanbod … maar zij die er wel waren lieten het niet aan hun borrel komen !

Onze “kotmadammen” hadden tijdens de twee eerste weken van december al een verblijf van 14 dagen aan de ijspiste achter de kiezen, maar deden er van vrijdag 26 december tot zondag 28 december nog een driedaags staartje bij. Om hun verblijf af te sluiten, nodigden wij al onze leden en hun familie uit voor een – vroege – “Nieuwjaarsdrink” van KAPE. Vanaf 21 uur ging de GRATIS kraan open en werd het klinken op het nieuwe jaar voor onze club. Van de gelegenheid werd gebruik gemaakt om onze twee “kotmadammen” – Conny en Sandy – een cadeautje aan te bieden namens de club voor hun uuuuuuuuurenlange verblijf in dit chalet aan de ijspiste. En blijkbaar hebben ze veel zin om dit volgend jaar nog eens te herhalen !

IJskap - Toppage

En mocht je niet weg te slaan zijn van de ijspiste en de horeca in haar omgeving, dan hebben we nog een tip.

Na het pijnlijke nieuws dat het schepencollege “Kapellen Klinkt !” op de valreep had afgeschaft om organisatorische, veiligheids- en – vermoedelijk vooral – budgettaire redenen, wilden de beheerders van de lokale Facebookpagina “Ge zijt van Kapellen als … ” de trouwe bezoekers van deze pagina én van de bijhorende website www.gzvka.be niet in de kou laten staan. Op zondag 4 januari 2015 organiseren zij – in samenwerking met “IJSKAP”‘ en de uitbaters van de ijspiste én de cafetaria – een alternatieve “NIEUWJAARSDRINK” op het Dorpsplein in Kapellen van 11 tot 13 uur.

Uiteraard heeft GZVKA geen bakken Euro’s om er een GRATIS drankfestijn van te maken, maar zij hebben wel speciale tarieven kunnen afspreken met de uitbaters van de ijspiste en de cafetaria. Maar – let op – die zijn enkel geldig voor de gebruikers van de Facebookpagina en de website van GZVKA … en je moet er wel iets voor doen ! Je moet immers het logo van GZVKA meebrengen naar deze alternatieve “Kapellen Klinkt !”.

Maar dan krijg je er ook het volgende voor in de plaats:

– een schaatsbeurt aan de HALVE PRIJS voor 3 € in de plaats van 6 €
– een KORTING van 0,50 € op alle consumpties in de cafetaria
– een KORTING van 50 % op alles bij “Vriendenkring RMAC”
– een KORTING van 0,50 € op alles bij Carnavalvereniging “De Plakijzers” en “Worstelclub Olympus”.

– en de kans om “oude” en “nieuwe” bekenden in een prettige sfeer het beste toe te wensen voor het nieuwe jaar !

Lid worden van deze Facebookgroep kan nog altijd HIER … en het logo binnenhalen is een kleine moeite. Zo kan je er ook bij zijn op zondag 4 januari ! Zeg later niet dat je het niet wist !

0 likes Allerlei # , , ,
Share: / / /

One thought on ““Nieuwjaarsdrink aan ‘t Kotje” – 28.12.2014 – Kapellen

  1. Indra Werner en brent schreef:

    We hebben het hen ook persoonlijk gezegd aan “het kotje” maar om het nog eens te onderstrepen doen we het nog eens via deze weg: Conny en Sandy tonnen respect voor wat jullie gedaan hebben voor de club….jullie worden voor deze daad niet betaald gewoon omdat het onbetaalbaar is….dus dikke dikke merci en proficiat nogmaals . Grt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand