Uitslagen Provinciaal Kampioenschap Veldlopen – 05.02.2012 – Kessel
May 25, 2024 at 2:19 pm

Uitslagen Provinciaal Kampioenschap Veldlopen – 05.02.2012 – Kessel

Het “Provinciaal Kampioenschap Veldlopen Alle Categorieën” werd op zondag 5 februari betwist rond het Fort van Kessel. Met 4 provinciale kampioenen – Jits Dua, Lukas Maes, Vince De Rycke en Renée Eykens – en een bronzen medaille voor Jolien Denis gaf KAPE een mooi visitekaartje af op dit kampioenschap.

Meer foto’s kan je hieronder bekijken !

[salbumthumbs=84,1,n,n,center,]

De volledige uitslag kan je HIER nalezen.

RESULTATEN KAPE-DEELNEMERS

Benjamins Meisjes 2004
21 Hanne Dua
Benjamins Jongens 2004
4 Stephane Artois
19 Matteo Eykens
Benjamins Meisjes 2003
18 Floor Alofs
Benjamins Jongens 2003
1 Jits Dua
PROVINCIAAL KAMPIOEN
Pupillen Jongens 2002
26 Sebastien Artois
Pupillen Meisjes 2001
14 Jenthe Dua
22 Heleen Vermeulen
Pupillen Jongens 2001
1 Lukas Maes PROVINCIAAL KAMPIOEN
40 Toby Temmerman
Miniemen Jongens 1999
19 Lander Vermeulen
Cadetten Meisjes 1998
5 Emma Van Laer
Cadetten Jongens 1998
1 Vince De Rycke PROVINCIAAL KAMPIOEN
5 Jochem Vermeulen
Cadetten Meisjes 1997
3 Jolien Denis BRONS
Scholieren Meisjes 1996
1 Renée Eykens PROVINCIAAL KAMPIOEN


VERSLAG

Na het “Provinciaal Kampioenschap Veldlopen” in Kessel, kwamen de KAPE-atleten met 4 provinciale kampioenstitels en een bronzen medaille naar huis. Jits Dua bij de benjamins-jongens, Lukas Maes bij de pupillen-jongens, Vince De Rycke bij de cadetten-jongens en Renée Eykens bij de scholieren-meisjes liepen naar goud, Jolien Denis zorgde voor brons.

Bij de benjamins-jongens zette Jits Dua – op het parcours rond het “Fort van Kessel” – de kers op de taart nà een seizoen vol van veldloopoverwinningen. Hij voegde overtuigend de provinciale titel aan zijn palmares toe. Stephane Artois viel net naast het podium met een 4de plaats en dit in dezelfde reeks waarin Matteo Eykens 19de werd. Bij de benjamins-meisjes liep Floor Alofs naar een 18de en Hanne Dua naar een 21ste plaats.

Bij de pupillen-meisjes nestelde Jenthe Dua zich op een 14de plaats en Heleen Vermeulen op een 22ste. In deze leeftijdscategorie was het Lukas Maes die voor de gouden medaille en de provinciale titel zorgde bij de pupillen-jongens. Verder klokte Sebastien Artois als 26ste en Toby Temmerman als 40ste af. Lander Vermeulen finishte dan weer als 19de bij de miniemen-jongens.

Bij de cadetten vielen in Kessel twee medailles te rapen. Jolien Denis opende bij de meisjes met een 3de plaats en de bronzen medaille. Emma Van Laer werd bij de eerstejaarscadetten knap 5de. Het snelle KAPE-duo bij de cadetten-jongens ging voort op zijn elan van het hele seizoen. Net als in die andere wedstrijden waren ze niet weg te cijferen uit de eerste rangen tijdens hun wedstrijd. Het was uiteindelijk Vince De Rycke die op de hoogste podiumtrap klom als provinciaal kampioen. Leeftijdsgenoot Jochem Vermeulen werd 5de.

Bij de scholieren-meisjes zette Renée Eykens – niet helemaal onverwacht – de kroon op het werk van de KAPE-deelnemers. Bij de eerstejaarsscholieren werd ze afgetekend provinciaal kampioen.

Hugo De Hoon

0 likes Kampioenschappen - archief , Veldlopen - archief # , ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand