STEM voor “Sportfiguur van het Jaar 2016” in Kapellen
June 25, 2024 at 3:07 am

STEM voor “Sportfiguur van het Jaar 2016” in Kapellen

Kapellen zet jaarlijks haar vele sportkampioenen in de bloemetjes. De viering van de kampioenen van 2016 vindt plaats op vrijdag 10 maart. Ook dit jaar kan het publiek weer mee stemmen ! En dat willen we hier dan ook even aanmoedigen ! Let wel : zondag 5 maart is de LAATSTE DAG om te stemmen !


De jury bestaat daarbij uit bekende (ex-)sporters, (sport)journalisten en officiële (sport)instanties. Zij krijgen respectief 30 %, 30 % en 30 % van de stemmen. De overige 10 % wordt beslist door het grote publiek.

Het publiek kan vanaf nu tot en met zondag 5 maart stemmen via een poll op www.kapellen.be. Daar kiezen ze uit de acht genomineerden wie voor hen “Kapels Sportfiguur” van het jaar 2016 is.

De acht genomineerden zijn (in alfabetische volgorde):

  • Dieter Dekoninck (zwemmen)
  • Renée Eykens (atletiek)
  • Robert Schuermans (schaken)
  • Dirk Vander Avert (atletiek)
  • Mathieu van der Poel (veldrijden/wielrennen)
  • Heleen Vermeulen (atletiek)
  • Jochem Vermeulen (atletiek)
  • Ezra Vleugels (schermen)

De geleverde prestaties van de kandidaten zijn te vinden op de website van de gemeente Kapellen. Hou er wel rekening mee dat de prestaties van Mathieu Van der Poel door de betrokken selectiecommissie behoorlijk “gepimpt” zijn. Voor alle andere atleten behoren “gewone” wedstrijden niet tot hun prestatielijst, bij Mathieu werden deze individuele wedstrijden massaal toegevoegd. Een zachte vorm van manipulatie door de selectiecommissie … laten we het daar bij houden.

Vermits KAPE met vier kandidaten sterk vertegenwoordigd is, zouden wij een oproep willen doen aan al onze atleten, joggers, medewerkers én hun families om onze atleten te steunen in deze poll. Even surfen naar www.kapellen.be … en in een minimum van tijd is je stem voor één van onze kandidaten genoteerd. En mocht je weten hoe je snel cookies verwijderd, kan je zelfs méér dan één keer stemmen !

Doen !

0 likes Allerlei # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand