Uitslag van de Scholencross van 13 oktober 2018 te Kapellen
November 28, 2020 at 7:11 am

Uitslag van de Scholencross van 13 oktober 2018 te Kapellen

Hieronder vind je de volledig uitslag van de gemeentelijke scholencross van vorig weekend.

scholencross uitslag 2018

Deze 32e scholencross kende zomerse temperaturen en dat verklaart mogelijk het record aantal deelnemers. Kleuters niet eens meegeteld kwamen er maar liefst 444 leerlingen aan de start, terwijl het aantal deelnemers tijdens een doorsnee editie rond de 350 ligt. Om een ordentelijk start te verzekeren diende sommige categorieën zelfs in 3 reeksen te worden opgedeeld. Maar geen nood de afvaardiging van het gemeentebestuur was voldoende groot om het hogere aantal medailles tijdig te uit te reiken. Ook voor onze catering was het werken geblazen, de dorstige toeschouwers stroomde langs alle kanten toe.

Maar alhoewel het om een scholenwedstrijd ging kunnen wij niet verbergen dat we stiekem ook benieuwd waren welke KAPE atleten voor hun school een podiumplaats konden bemachtigen. En dat waren er wel wat.

Hieronder vind je een paar foto’s van enkele KAPE-ers die niet alleen voor hun school maar ook een beetje voor KAPE een medaille wonnen.

Wie niet wenst dat een bepaalde foto van of over hem/haar gepubliceerd wordt kan, via ons contactformulier, dit ons altijd laten weten en dan wordt deze foto verwijderd.

Voor een duidelijker beeld telkens op de foto klikken

Jobbe (1e) en Tobe (3e) Van De Pas staan broederlijk op het podium (5e leerjaar jongens). 

Kato Van Cleuvenbergen (1e) en Alessandra Verbeke (2e) maken aanstalten om het podium te verlaten (5e leerjaar meisjes).

Jonas Gorts (1e) en Senne Toelants (2e) steken op vraag van de medaille-uitreiker enthousiast hun handen in de lucht (3 leerjaar jongens reeks 2). 

Winnares Eva Moons heeft zopas haar medaille gekregen van de burgemeester hemzelf en zij kijkt hem nog wat achterna (3e leerjaar meisjes reeks 1).

Maar dit waren lang niet de enige KAPE-ers die het podium mochten beklimmen. In koers van het 6e laarjaar jongens werd Mathias Willaert 1e en Siebe Peeters 2e. En bij de meisjes van het 6e leerjaar werd Adama Damba mooi 3e.  Bij het 4e leerjaar meisjes hadden we ook nog een 3e plaats voor Roxane Cornelis. En verder ook nog meerderen die met een 4e plaats nipt naast het podium vielen. Indien we een KAPE-podiumplaats zouden vergeten hebben, wat gezien de vele nieuwe namen en gezichten altijd kan, dan mag je ons dat zeker laten weten.

In ieder geval was de 32e weer een geslaagde editie van de jaarlijkse gemeentelijke scholencross.

0 likes Scholencross #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand