Weekend Balen – 01.04.2011 t.e.m. 03.04.2011 – Balen – verslag & foto’s
October 4, 2022 at 4:43 pm

Weekend Balen – 01.04.2011 t.e.m. 03.04.2011 – Balen – verslag & foto’s

Het 14de “Weekend Balen” is weer achter de rug. Van vrijdag 1 april t.e.m. zondag 3 april verbleven onze atleten, begeleiders en kookteam in ons vakantieverblijf op de “Keiheuvel”. Een succesformule met glimlachende (maar ook vermoeide) deelnemers eindigde op zondagmiddag.


Aan foto’s over dit leuke sport- en spelweekend is er dit jaar zeker geen gebrek !

[shashin type=”album” id=”58,59,57″ size=”small” crop=”n” columns=”1″ caption=”y” order=”date” position=”center”]

Klik op deze foto’s en het album opent zich onmiddellijk … en dat geldt voor alle drie !



VERSLAG

Voor de 14de keer in de KAPE-geschiedenis zijn we met een vrolijke bende afgezakt naar de Keiheuvel te Balen. We begonnen op vrijdagavond met een “Swingpaleis” waarbij iedereen zijn algemene kennis over liedjes en films moest bovenhalen. Hopelijk hebben de atleten er evenveel plezier aan beleefd als de trainers.

De volgende ochtend werden we vrolijk gewekt door 2 muzikanten in volle actie, wat niet bij iedereen in de smaak viel. Om tradities in ere te houden, moesten de atleten letterlijk lopen voor hun ontbijt. De kaartjes die ze konden bemachtigen, konden ze later inruilen voor echt eten, niets meer, niets minder. Omdat die speeltuin er iedere keer zo leuk uit zag, konden we het niet weerstaan om hier telkens even een pauze te houden. Maar al snel kwam de eerste training er aan en met een stralende zon had iedereen er zin in. In de namiddag werd er zeeslag gespeeld waarbij het sterke geslacht natuurlijk won (de meisjes). Nadien werd het tijd voor onze tweede vermoeiende training gevolgd door een deugddoende douche.  Na het avondeten was het tijd voor “So you think you can dance”. Hiervoor waren er groepjes gevormd en samen  moesten ze dansen op een opgegeven liedje. En het mag gezegd worden, ze hebben talent! Die indianen- en cowboykledij moesten ze natuurlijk niet voor niets meebrengen, want nadien barstte er een echt indianen- en cowboyfeestje los!

Op zondagochtend waren onze muzikanten verdwenen, helaas hadden we toen last van 2 dames die ochtendgymnastiek kwamen geven! Voor de middag moesten we onze koffer al weer inpakken, waarna we nog een groot bosspel speelden. In de namiddag was onze laatste training alweer een feit in iets slechter weer, waardoor we er één grote gezamenlijke training van hebben gemaakt. Als snel kwamen de eerste ouders kijken en kon iedereen met kleine oogjes, maar met veel verhalen huiswaarts vertrekken.

Bo Van den Wyngaert

0 likes Allerlei # ,
Share: / / /

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand