Weekend Balen – 22.03.2013 t.e.m. 24.03.2013 – Balen – verslag & foto’s.
April 22, 2024 at 4:47 pm

Weekend Balen – 22.03.2013 t.e.m. 24.03.2013 – Balen – verslag & foto’s.

Keiheuvel Promo

Van vrijdag 22 maart tot zondag 24 maart trokken bijna 40 KAPE-atleetjes, hun begeleiders en de kookploeg voor de 16de keer naar de Keiheuvel in Balen. Regen en sneeuw kon hen niet deren en zo werd het weeral een leuk “Weekend Balen”! Het verslag van onze monitoren en de foto’s kan je hier vinden.

Balen 2013_Lotte (200)

[shashin type=”album” id=”107″ size=”small” crop=”n” columns=”1″ caption=”y” order=”date” position=”center”]

VERSLAG BALEN

Ondanks dat het meer op een winterstage leek, is er nog goed getraind en heeft zelfs de paashaas zich een weg gevonden tot bij ons! Na het indelen van de kamers op vrijdag, zijn we nog naar het donkere bos getrokken om een touwenparcours af te leggen. Daarna vlug ons bed in om er zaterdag fris aan te kunnen beginnen. Sommige van onze atleetjes begonnen de ochtend helaas iets te fris (nota aan de mama van Matteo: gelieve dit jaar te oefenen op het uitslapen). Na een flink ontbijt zijn we aan een eerste training begonnen door weer en wind, stortregen, bittere kou, ijzige rukwinden, sneeuwbuien, … .

Na het middageten moesten we Jordy en Bo tot zondagochtend missen, maar het verdriet was snel vergeten door het leuke maffiaspel van Lotte. Daarna volgde er een tweede training waarbij Liesse helemaal opging in de drilltraining. Na het douchen (nota aan de ouders van Thomas Mous: leer Thomas zijn gezicht goed te wassen tegen volgend jaar) was het eindelijk zover … 18 uur … frietjestijd!!! Dit werd gevolgd door een Swingpaleis van Wim (helaas was zijn Felicésprong niet al te elegant, net als zijn val op zondag, later meer hierover). Om de fijne dag af te sluiten, volgde er de fuif waarbij de jongens in het zwart waren gekleed en de meisjes in het wit (nota aan Liesse: je bent een meisje). Jammer genoeg moest Laura al naar huis, maar heel erg laat kwamen Jordy en Bo al weer terug (nota aan Bo en Jordy: volgende keer iets minder hard aan de deur trekken, dan gaat hij niet kapot).

Zondagochtend was er ochtendgym om wakker te worden, paaseitjes als ontbijt en het Paralympicspel van Liesse en Bo. Na de nodige bulten en builen van het blind voetballen, kwam Pictionary aan bod … waarbij het de bedoeling was om elkaars tekening na te maken. De laatste in de rij moest raden wat de oorspronkelijke tekening was. Zo ontstond de evolutie van Wim (zie tekening hieronder). Wonder boven wonder kon Lukas bij de laatste tekening het juiste antwoord geven … “Wim” ?

Balen - Pitionary Wim

Na het spel ontstond er weer een hongertje dat gestild werd door spaghetti. Om alles goed te laten zakken, speelden we tikkertje in de speeltuin. De regels waren: niet door het zand rollen. Enkelen onder ons hadden dit niet goed begrepen (nota aan Lotte: goed opletten voor putten, anders is het maar normaal dat je plat op je gezicht valt). Maar Lotte was lang niet de enige, een paar minuten later deed ook Wim een ‘Lotteke’.

We sloten het sportieve weekend af met nog een rustigere training en enkele spelletjes. (nota aan Jana en Jenthe: volgend jaar van de eerste keer flink meedoen, anders zal onze wraak wederom zoet zijn). Het was weer een heel fijn weekend en hopelijk tot volgend jaar! (nota aan het weer: beetje meer zon zou welkom zijn!).

 Liesse, Bo, Lotte, Merel, Laura, Jordy en Wim

Balen 2013_Lotte (207)

Balen - logo


0 likes Allerlei # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand