Zomerkamp “Sport en Atletiek” – 05.07.2010 t.e.m. 09.07.2010 – Kapellen
July 20, 2024 at 4:05 am

Zomerkamp “Sport en Atletiek” – 05.07.2010 t.e.m. 09.07.2010 – Kapellen

In het begin van de zomervakantie organiseerde KAPE – in samenwerking met de Gemeentelijke Sportdienst van Kapellen – een eerste zomerkamp “Sport en Atletiek”. Op en rond de atletiekpiste in het Kapelse gemeentepark kwamen een 40-tal jongeren tussen 8 en 14 jaar kennismaken met de verschillende disciplines van de atletiek.

m.m.v. Gemeentelijke Sportdienst Kapellen.
Een week lang werden de basistruukjes van lopen, springen en werpen door de KAPE-monitoren aan de deelnemers aangeleerd. En dat werd een “hete” bedoening … want net die week werd de eerste “hittegolf” van het jaar geregistreerd. Een uitgelezen kans voor monitoren Annelies, Laura, Liesse en Wim om ook wat “waterspelen” in het programma in te schuiven, een welkome verfrissing tijdens een lange dag sport en spel. Want naast het initiatieprogramma atletiek, werd uiteraard ook aandacht besteed aan verschillende soorten spellen en andere sportvormen. Fysiek een uitputtend weekje voor de jongens en meisjes die zich ingeschreven hadden … maar ook voor de monitoren die van ‘s morgens tot ‘s avonds hun jonge pupillen aan de slag hielden. En met succes blijkbaar, want de reacties van de jonge sporters was overwegend positief. Hun fysieke conditie zal er alvast flink op vooruit gegaan zijn.

Na het succes van deze eersteling – het maximumaantal deelnemers werd al meteen bereikt – zit de kans er dik in dat er volgend jaar door KAPE een tweede editie van “Sport en Atletiek” zal aangeboden worden in het uitgebreide programma van sportkampen van de Gemeentelijke Sportdienst te Kapellen. Maar daar kan nog een jaartje over nagedacht worden !


Een uitgebreid foto-album van huisfotograaf Tim Vanhaeren kan je HIER vinden.

0 likes Allerlei , Artikels # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand