Zomerkampen Funatletiek – Juli 2014 – ON-LINE inschrijven !
June 25, 2024 at 1:39 am

Zomerkampen Funatletiek – Juli 2014 – ON-LINE inschrijven !

Na het succes van onze zomerkampen “Funatletiek” én de vele ontgoochelde kinderen (en ouders) wegens “volzet” vorig jaar, hebben we besloten om dit jaar gedurende twee opeenvolgende weken een zomerkamp te organiseren. Onze monitoren staan al te trappelen om van maandag 30 juni t.e.m. vrijdag 4 juli en van maandag 7 juli t.e.m. vrijdag 11 juli de atletiekfanaten te begeleiden. Nieuw is de inschrijving ON-LINE via de “Webshop” van de gemeente Kapellen.

Het programma is identiek voor de twee weken: atletiekinitiatie, sport en spel, een uurtje zwemmen en een afsluitende test voor het felbegeerde diploma “funatletiek”. De sportkampen staan open voor deelnemers van 8 tot 14 jaar. Elke dag wordt er gesport van 9 u tot 16 uur en wordt er voorzien in een uurtje vóór- en nabewaking.

Logo Sportdienst

Ook deze twee kampen worden weer georganiseerd in samenwerking met de Gemeentelijke Sportdienst van Kapellen. Gezien de forse prijsstijgingen voor alle sportkampen in de gemeente Kapellen, zien de prijzen er nu als volgt uit:

– Kapellenaren: 75 €, vanaf 2de kind 55 €.
– niet-Kapellenaren: 100 €, vanaf 2de kind 80 €.

Voor personen met een statuut van “verhoogde tegemoetkoming” wordt voor het 1ste kind de prijs van het 2de kind genomen.

Om de lange wachtrijen bij de inschrijvingen te voorkomen, kan er vanaf dit jaar on-line ingeschreven worden via de “Webshop” van de gemeente Kapellen. De inschrijvingen voor deze zomerkampen starten op zaterdag 3 mei.

Webshop
Niet langer aanschuiven voor zomerkampen “Funatletiek”

Om je kinderen in te schrijven voor sportkampen en jeugdactiviteiten die de gemeente Kapellen organiseert – dus ook voor onze zomerkampen “Funatletiek” i.s.m. de gemeentelijke Sportdienst – hoef je niet langer aan te schuiven! Je reserveert niet alleen van thuis uit, maar betaalt ook meteen online via de “Webshop” van de gemeente Kapellen.

Vanaf zaterdag 19 april wordt deze “Webshop” actief op de website van de gemeente Kapellen www.kapellen.be. Inschrijven voor de sportactiviteiten en dus ook voor onze zomerkampen “Funatletiek” kan pas vanaf zaterdag 3 mei om 9 uur.

Eén keer een account aanmaken.

De eerste keer dat je de “Webshop” wil gebruiken, moet je wel een account aanmaken, d.w.z. je registreren als gebruiker.

Kapellenaren

1. je klikt op de homepage van www.kapellen.be door naar de “Webshop”.
2. bij Aanmelden vul je twee keer je rijksregisternummer in, zowel bij gebruikersnaam als bij wachtwoord (bv. 84112605932) en je klikt op AANMELDEN.
3. je vult je persoonlijke gegevens in (de vakjes met een * zijn verplicht) en klikt op REGISTREREN.
4. er wordt een mail gestuurd naar het opgegeven E-mailadres. Daarin vind je een link om je gebruikersaccount te activeren. (Als je dit hebt gedaan, ontvang je een tweede mail waarin staat dat je account klaar is voor gebruik).
5. meld je met je gebruikersnaam en wachtwoord aan op de “Webshop”.
6. klik in het pop-upscherm op JA, GEZINSLEDEN TOEVOEGEN. Als je kinderen op jouw adres wonen, staan ze automatisch vermeld in jouw profiel. Vul de persoonlijke gegevens nog wel aan. Wonen je kinderen niet bij jou, dan kan je ze op dat moment toevoegen (weliswaar wel met jouw adres).

Zo’n account aanmaken kan je al vanaf zaterdag 19 april. Doe dat zeker op voorhand, zo verlies je geen kostbare tijd als je de eerste keer iets wil bestellen of reserveren via de “Webshop”!
Lukt het toch niet helemaal? Dan vind je op www.kapellen.be een instructiefilmpje. Of kan je op zaterdag 26 april van 9.00 tot 12.00 uur naar de hoofdbibliotheek aan het Dorpsplein. Daar krijg je dan de nodige begeleiding bij het aanmaken van jouw gebruikersprofiel.

De tweede keer en alle volgende keren.

Als je de “Webshop” ná die eerste keer gebruikt, vul je bij Aanmelden je gebruikersnaam en je wachtwoord in. Daarna is het aangeraden om je wachtwoord aan te passen naar eigen ‘smaak’ via mijn profiel.

Reserveren

1. je meldt je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord.
2. in de “Webshop” selecteer je Activiteiten.
3. kies een activiteit en klik op de titel. In het volgende scherm klik je ter bevestiging op INSCHRIJVEN.
4. selecteer vervolgens de gezinsleden die je voor een bepaalde activiteit wil inschrijven en klik op VOLGENDE. Voor sommige activiteiten volgt er een scherm waarop je opties kan selecteren (bv. welke dagen of prijscategorie). Selecteer de opties die je nodig hebt en klik op VOLGENDE
5. je komt dan in het scherm Uw aanmelding. Als alle gegevens van de reservatie kloppen, klik je op IN WINKELWAGEN.
6. nu heb je twee keuzes. Of je winkelt verder en klikt op VERDER WINKELEN of je wil de gereserveerde activiteiten afrekenen: dan klik je op DOORGAAN. (Kies je voor VERDER WINKELEN herhaal dan stap 3 tot en met 5 tot je alle activiteiten hebt gereserveerd.)
7. je gaat afrekenen. Controleer je gegevens en reservaties. Als alles klopt, klik je op BESTELLING PLAATSEN. Als je online betaalt (zie verder), zijn je reservaties direct definitief.
8. na betaling krijg je een bevestigingsmail met een overzicht van je reservaties (zie verder).

Betalen

Als je via de Kapelse “Webshop” tickets bestelt of reserveert voor een activiteit, betaal je ook meteen. Dat gebeurt via de klassieke betalingswijzen als je iets koopt op het internet (en via de beveiligde betaalomgeving van Ogone). Of je betaalt met een bankkaart of een VISA- of andere betaalkaart. Om online te kunnen betalen heb je wel best je bank- of kredietkaart, de bijhorende kaartlezer (van jouw bank) en jouw pincode bij de hand.

Tickets/Reserveringsbewijs

Je tickets voor bv. een voorstelling of je betalingsbewijs voor bv. een sportkamp ontvang je na betaling in je mailbox. Je print ze gewoon af en brengt ze mee naar de voorstelling of naar de eerste dag van het sportkamp. Ze zijn voorzien van een barcode, zodat wij ze kunnen inscannen ter verificatie.

Heb je geen computer?

Beschik je niet over een computer? Weet dan dat je in de bibliotheek gratis gebruik kan maken van computers. Geraak je daar niet? Dan kan je ook nog altijd aan de balies van de vrijetijdsdiensten terecht om in te schrijven (voor sportkampen vanaf 3 mei 9.00 uur, voor jeugdactiviteiten vanaf 17 mei 9.00 uur). Daar vind je dan computers en/of de nodige begeleiding. Maar een inschrijving aan de balie biedt géén voorrang op het online inschrijven én is géén garantie dat er nog beschikbare plaatsen zullen zijn.

Niet-Kapellenaren

Niet-Kapellenaren moeten natuurlijk ook een account aanmaken. Ze melden zich in de “Webshop” aan als nieuwe gebruiker. Ook zij gebruiken twee keer hun rijksregisternummer en volgen daarna de stappen 2 tot en met 6. Tot slot voegen ook zij hun gezinsleden toe aan hun profiel.

Meer info

Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met één van onderstaande diensten:

Sportdienst – tel. 03 660 67 60 – E-mail: sportdienst@kapellen.be
Jeugddienst – tel 03 660 67 47 – E-mail: jeugddienst@kapellen.be.

0 likes Allerlei # , ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand