“Start to Run – Joggen voor Beginners” – 01.03.2016 – Kapellen
June 25, 2024 at 1:37 am

“Start to Run – Joggen voor Beginners” – 01.03.2016 – Kapellen

Een nieuwe cursus “Start to Run – Joggen voor Beginners” start op dinsdag 1 maart om 20.30 uur op de atletiekpiste in het gemeentepark te Kapellen onder leiding van lesgever Betty Fockenier. Een flink aantal deelnemers gaat alvast van start !


Doel van het project “Joggen voor Beginners” is om iedereen na 10 weken zonder problemen 5 kilometer te laten joggen.

Praktisch

De officiële start wordt gegeven op dinsdag 1 maart en het project loopt over 10 weken, telkens met begeleide trainingen op dinsdagavond vanaf 20.30 uur op de atletiekpiste in het gemeentepark te Kapellen. Elke begeleide training duurt ongeveer 1 uur (info + training + stretching inbegrepen).

Volgende data (telkens dinsdag) staan we voor u klaar : 1 – 8 – 15 – 22 en 29 maart, 5 – 12 – 19 en 26 april en 3 mei 2016.

Naast de groepstraining op dinsdag dienen de deelnemers nog twee andere dagen in de week individueel of in groep het trainingsschema af te werken op eigen tempo. Doel is alvast om 3 dagen in de week aan het schema te werken. Na de laatste training wordt er een 5 km-test afgenomen. Indien geslaagd – en wie zou hieraan nu twijfelen – ontvangen de deelnemers een “Start to Run”-diploma en een medaille van de organisatoren.

Deze eindproef is gepland op dinsdag 10 mei om 20.30 uur op de atletiekpiste te Kapellen.

De inschrijvingen kunnen gebeuren op de Gemeentelijke Sportdienst, Chr. Pallemansstraat, Kapellen (gemeentelijk zwembad – vanaf maandag 8 februari) of ONLINE via onderstaand inschrijvingsformulier.

De deelnemingsprijs bedraagt 25 € (sportverzekering inbegrepen) en kan betaald worden bij inschrijving op de Gemeentelijke Sportdienst of op de bankrekening van “Koninklijke Atletiekclub Kapellen” – IBAN-nummer : BE91-7755-9465-4376.


starttorun_cmyk

0 likes Allerlei #
Share: / / /

3 thoughts on ““Start to Run – Joggen voor Beginners” – 01.03.2016 – Kapellen

 1. Shirley Dantas Wanderley schreef:

  Beste, ik kom vanavond samen met een vriendin voor start To run, maar we zullen een beetje later zijn aangezien we eerst een infoavond voor secundaire onderwijs moeten bijwonen bij Mater Salvatoris.

 2. Tony Thiryn schreef:

  Betty,
  Ik heb me opnieuw ingeschreven voor start2run. Ik weet niet of ik de eerste les zal kunnen volgen daar we naar een infoavond (+ inschrijving) gaan van Mater Salvatoris voor onze dochter die volgend jaar naar het secundair gaat.
  Vraagje : Wordt er ook weer op donderdag in groep getraind ?

 3. Hugo schreef:

  Een aantal deelnemers hebben – zo lijkt het – dezelfde bestemming vanavond. Beetje later komen is geen probleem. En – in principe – wordt er donderdag ook in groep getraind indien er voldoende belangstelling is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand