Aansluiting & Lidgeld 2014-2015
July 18, 2024 at 11:57 am

Aansluiting & Lidgeld 2014-2015

Het nieuwe atletiekseizoen ging officieel van start op 1 november 2014. Dit betekent dat al onze atleten en joggers – in principe – in orde moeten zijn met hun aansluiting en de betaling van hun lidgeld. De bedragen voor het lidgeld voor het nieuwe atletiekseizoen blijven identiek aan vorig seizoen en ook de regel dat deelname aan de meetings die onze club organiseert in Kapellen én de inschrijvingen voor de kampioenschappen volledig GRATIS zijn, wordt gehandhaafd in het seizoen 2014-2015. Zo heb je helemaal geen reden meer om – zowel op de eigen meetings als op kampioenschappen – langs de lijn te blijven staan.


Twee nieuwigheden

1. vermits we nu ook als G-sportclub door het leven gaan, is er een apart lidgeld voor G-sporters ingevoerd. Vermits ons doel een inclusieve werking met deze G-atleten is (d.w.z. dat ze volledig geïntegreerd – met bijzondere aandacht uiteraard – samen met de andere atleten kunnen trainen), hebben we dit beperkt tot atleten met een fysieke handicap en alle vormen van autisme (zowel bij jongere als oudere atleten). Voor deze laatsten is het voorleggen van enige vorm van officieel attest voldoende om als G-sporter geregistreerd te worden. In de nieuwe tariefregeling krijgen onze G-atleten een korting van 10 € op het normale voor hun categorie geldende tarief.

2. vanaf 2014 zijn ook de “Kangoeroes” (atleten vanaf 5 jaar) welkom op onze trainingen. Wedstrijden zijn voor deze jongste atleten niet mogelijk. Deze jongste categorie – die inmiddels al flink uit de kluiten gewassen is – wordt toegevoegd aan de tariefregeling voor de jongere atleten en betaalt dus ook 85 € per jaar voor het lidgeld.

GRATIS in september en oktober

Nieuwe leden die aansluiten in de maanden september en oktober, kunnen deze twee maanden GRATIS deelnemen aan onze trainingen (op voorwaarde dat ze onmiddellijk de aansluitingsformulieren invullen én het lidgeld voor het volgende seizoen betalen). Ondanks deze gratis deelname, is hun sportverzekering wel degelijk in orde vanaf het inleveren van de formulieren én het storten van het lidgeld.

LIDGELDEN SEIZOEN 2014-2015 

JAARTARIEF (vanaf 1 november 2014 tot 31 oktober 2015)

–          kangoeroes, benjamins, pupillen, miniemen & masters : 85 €.

–          cadetten, scholieren, juniors & seniors : 95 €.

–          joggers  : 60 €.

–          wettelijke leden (die geen jurylid, trainer of atleet zijn) : 10 €.

–          juryleden of trainers met wedstrijdvergunning : 50 €.

–          maximum totaal lidgeld per gezin : 225 €.

Vanaf 1 juni 2015 geldt een verminderd tarief.

G-SPORTERS (na voorlegging van een officieel attest)

–         korting van 10 € op de lidgelden van hun categorie.

De uitnodigingen tot betaling en de aansluitingskaarten worden de volgende dagen en weken bedeeld aan al onze atleten en joggers. Lever deze kaarten zo snel mogelijk in, stort je lidgeld op de KAPE-rekening en we kunnen je aansluiting bij de Vlaamse Atletiekliga (en dus ook je sportverzekering) opnieuw in orde brengen voor het atletiekseizoen 2014-2015.

0 likes Allerlei , KAPE Intern #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand