Achtkamp Brasschaat (deel 2)
April 14, 2024 at 7:09 am

Achtkamp Brasschaat (deel 2)

Eerder kreeg je al een eerste verslag van de 60ste editie van de “Achtkamp Brasschaat”. Enkel de beslissende veldrit stond toen nog op het programma voor onze KAPE-deelnemers, vóór de eindstand van deze atletiek- en fietscombinatie kon worden opgemaakt.

Maar voor we daar aan beginnen, moeten we nog een “misser” rechtzetten. In het hele pakket deelnemers, waren ons de prestaties van Tim Verbraeken ontglipt. Ook hij nam immers – als lid van het team Jos De Bie – deel bij de juniors, samen met Reinout Folens. En in deze categorie legde hij een schitterend parcours af. In de 1 km tijdrit werd hij 5de met 1’14”04, over de 6,5 km deed hij 10’35”12 als 11de en in de afsluitende veldrit werd hij 12de. Bij de specifieke atletieknummers scoorde Tim een 12de plaats op de 200 m in 26”56, een 11de plaats bij het verspringen met 4 m 81, een 9de plaats met een worp van 8 m 53 met de kogel en een 13de plaats in de 1500 m. Al deze scores brachten hem uiteindelijk naar een 7de plaats in de eindstand.

In dezelfde categorie sloot Reinout Folens deze wedstrijd af met een 18de plaats in de eindrangschikking. Met hun team “Jos De Bie” werden Tim en Reinout als 3de afgeklokt in de ploegenrangschikking bij de juniors.

En dan over naar onze seniors van het “Shop2Run”-team. Enkel de prestaties van het laatste nummer – het veldrijden – haalde de deadline van het vorige clubblad niet. Nu kunnen we onze KAPE-deelnemers dan ook netjes rangschikken naar aankomst in dit laatste nummer : Martin Pallemans werd 17de, Steven Schrauwen 29ste, Bert Schrauwen 66ste en Jeroen Schrauwen 81ste op twee wielen in het veld. Deze resultaten dienden enkel nog bijgeteld te worden bij de scores die je in het vorig clubblad al kon lezen. En dan konden we het eindverdict voor onze seniors netjes uitrekenen.

Martin Pallemans en Steven Schrauwen haalden beiden de top-10, respectievelijk als 8ste en 10de. Bert Schrauwen finishte als 32ste en broer Jeroen Schrauwen als 85ste. Met hun “Shop2Run”-team moesten ze de leidersplaats in de ploegenrangschikking op de valreep nog overlaten aan “Chedy”.

Hugo De Hoon

0 likes Allerlei
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand