De Algemene vergadering van de Koninklijke Atletiek club Kapellen vzw staat gepland op maandag 7 maart 2022 om 20u15. Volgens de huidige coronamaatregelen kan deze opnieuw fysiek plaatsvinden in het gemeentepark van Kapellen.

1 mandaat van een bestuurslid (Raad van Bestuur) vervalt, 4 anderen zijn nog open. Daarom wensen we iedereen op het volgende attent te maken:

  • De kandidaturen voor 5 leden van de Raad van Bestuur dienen schriftelijk ingediend te worden op het secretariaat of via kape@val.be ten laatste op 23 februari 2022, getekend en gedateerd. Deze mandaten lopen over een periode van maximum 4 jaar.
  • Interpellaties (behalve deze over de jaarrekening 2020-2021 en/of begroting 2021-2022) worden schriftelijk verwacht op het secretariaat of via kape@val.be ten laatste op 23 februari 2022.
  • Toe te voegen punten aan de dagorde van deze vergadering moeten door tenminste 1/20ste van de leden worden voorgedragen. Zij moeten binnenkomen op het secretariaat of via kape@val.be ten laatste op 23 februari 2022.
  • Genieten stemrecht op deze vergadering: ieder betalend lid van de V.Z.W. KAPE (dat aan zijn financiële verplichtingen voor het seizoen 2021-2022 heeft voldaan op datum van 23 februari 2022), alle meerderjarige atleten of joggers (die een expliciete aanvraag tot toetreding tot de V.Z.W. deden), alle bestuursleden, trainers en juryleden.

Agenda

0 likes Algemene vergadering # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand