Alle KAPE activiteiten liggen stil tot en met 5 april 2020
July 18, 2024 at 11:05 am

Alle KAPE activiteiten liggen stil tot en met 5 april 2020

Gezien de overheid de meetregelen om het Covid-19 Coronavirus trachten in te dijken verstrengd en verlengd heeft moet KAPE deze ook volgen;

daarom legt KAPE al zijn activiteiten stil tot en met 5 april 2020 . Dit is verlengd tot en met 19 april !

Dit wil dus zeggen dat ALLE clubtrainingen, vergaderingen en bijeenkomsten van KAPE worden opgeschort tot en met 5 april 2020. 

Er zijn dus momenteel geen trainingen in clubverband, maar individueel uw conditie op peil houden is toegelaten en gezien wij een sportclub zijn is dat ook aanbevolen. Maar men moet dan wel stipt de afgekondigde regels volgen (zie hieronder) !

  1. Dat wil zeggen dat (enkel) leden van eenzelfde gezin samen mogen trainen. Familie van mekaar zijn is NIET voldoende, men moet wel degelijk ook onder hetzelfde dak wonen.
  2. Personen die niet in hetzelfde huis wonen, bijvoorbeeld vrienden, mogen maximum met 2 personen samen oefenen op voorwaarde dat deze 2 personen permanent minstens 1,5 m van elkaar afstand houden. Abnormaal verre verplaatsingen maken om samen (max. 2 personen) te gaan trainen is ook niet toegelaten.

Dit is dus van toepassing tot  en met 5 april 2020.  Laat ons hopen dat deze periode niet verlengd dient te worden, maar dat kan dus wel. 

Dit alles heeft ook tot gevolg dat de eerste A.A.S.-meeting van 4 april 2020 te Aartselaar AFGELAST isDe Interclubs (Beker van Vlaanderen) wedstrijden, waarvan de eerste doorgaat op 18 april 2020 bij ons te Kapellen, gaan tot nader order nog wel door.

 

0 likes Allerlei
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand