“Atletiekinfo.be” terug op kruissnelheid !
May 26, 2024 at 12:59 pm

“Atletiekinfo.be” terug op kruissnelheid !

Atletiekinfo.be – de handige website voor atletiekliefhebbers – is terug op kruissnelheid. De voorbije wedstrijden van het indoorseizoen worden verwerkt en alle bestaande info is terug beschikbaar. Vanaf dit jaar kan er gekozen worden voor twee formules: niveau 1 (gratis met beperkte mogelijkheden) of niveau 3 (20 € per jaar met uitgebreide mogelijkheden).

Het verderzetten van Atletiekinfo.be kan enkel gerealiseerd worden door middel van gebruikersbijdragen (gecombineerd met enige sponsoring en/of reclame). Of je al dan niet een bijdrage levert, kan je zelf bepalen. Maar uiteraard biedt een bijdrage wel een meer uitgebreide toegang tot de website.

Er zijn twee niveau’s voorzien:

  • niveau 1: zonder bijdrage – toegang tot de atletenprofielen, eigen profiel aanpassen, eigen kalender gebruiken, foto’s opladen, toegang tot de wedstrijdkalender, clubprofielen en verwerkte resultaten.
  • niveau 3: 20 € per jaar – alles van niveau 1 + volledige toegang tot de ranglijsten vanaf winter 2009 tot heden (met filtermogelijkheden), snelle links naar de tijdschema’s en resultaten van alle wedstrijden, alle zoekmogelijkheden in de kalender en koppeling met Google-kalender, mogelijkheid om verwerkte resultaten per E-mail te ontvangen en opvragen van de eigen atletenfiche met historiek van de prestaties sinds 2008.

De bijdrage van 20 € per jaar, betekent slechts 1,66 € per maand … geen onoverkomelijk bedrag voor deze totaalinfo.

Indien je wil abonneren op Atletiekinfo.be kan dit door je bijdrage over te schrijven op rekening van Atletiekinfo met IBAN-nummer BE67-7310-0786-8287 en BIC: KREDBEBB. Na ontvangst van je bijdrage wordt het niveau automatisch aangepast tot het einde van het zomerseizoen 2014.

Meer info lees je op de site van Atletiekinfo.be

atletiekinfo logo

0 likes Allerlei #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand