Uitslag Beker van Vlaanderen Pupillen- en Miniemen-Meisjes – 18.04.2015 – Mol
June 13, 2024 at 4:25 am

Uitslag Beker van Vlaanderen Pupillen- en Miniemen-Meisjes – 18.04.2015 – Mol

De pupillen- en miniemen-meisjes beten de spits af bij de interclubs 2015. Onze meisjes trokken op zaterdag 18 april naar Mol voor match 4 van hun “Beker van Vlaanderen Pupillen- en Miniemen-Meisjes”. Met slechts één miniem en heel wat eerstejaars-pupillen in het team, was de eindstand niet meteen het eerste waar we naar uitkeken. In totaal haalde onze ploeg een 8ste plaats op 10 deelnemende clubs.


EINDSTAND

Match 4
1 ACHL Herentals 175
2 LYRA Lier 171
3 AC Duffel 168
4 OLSE Merksem 158
5 AVZK Booischot 155,5
6 VABCO Mol 151,5
7 ACBR Brasschaat-Ekeren 106
8 KAPE 94
9 AC Lierse 87
10 ARAC Arendonk 59Ons KAPE-team

Pupillen-Meisjes: Hanne Dua, Merel Leys, Merel Thiryn, Amber Van Aelst en Caro Vander Avert,
Miniemen-Meisjes: Sofie Gysen


VERSLAG

Met slechts één miniem in het team, weet je vooraf dat je geen belangrijke rol gaat spelen in het eindklassement van een dergelijke “Beker van Vlaanderen”. En je kan er donder op zeggen … met een volledig team speelden we mee voor een ereplaats. Want de gemiddelde prestaties van onze meisjes, lagen bovengemiddeld. Die numerieke minderheid lieten onze deelnemers echter niet aan hun hart komen, ze gingen voluit voor sterke individuele prestaties.

Dat was zo voor onze enige minieme – proficiat met je P.R. met de speer, Sofie – maar zeker ook voor ons jonge pupillengroepje. De minimale score lag – op één uitzondering na – op 8 punten per proef, wat betekent dat niemand lager eindigde dan een 5de plaats in haar discipline. Indien we de eindscore van de pupillen uit de uitslag filteren, kwamen deze zelfs uit op een knappe 4de plaats … en dan moet je er nog rekening mee houden dat er voornamelijk eerstejaars in het team zaten. Knap werk in elk geval van onze meisjes !

Op individueel vlak waren de uitschieters een overwinning voor Caro Vander Avert bij het kogelstoten met 8 m 59 en een 3de plaats met 31 m 41 met de hockeybal voor Hanne Dua. De andere meisjes zorgden – zeker zij die voor het eerst aantraden bij de pupillen – hier en daar voor nog wat extra persoonlijke records, wat een toffe beloning was voor een middagje atletiek in het winderige stadion “Den Uyt” in Mol.

Hugo De Hoon


Bij de meisjes gaan volgende clubs naar de finale op zaterdag 12 september in Merksem: AZW – ASVO – KAAG – RCG – ACW – RIEM – ACHL – DUFF – AVT – ADD – DAC

0 likes Interclubs - archief # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand