Buitenspeeldag – 01.04.2015 – Kapellen
June 13, 2024 at 4:14 am

Buitenspeeldag – 01.04.2015 – Kapellen

Geen excuus om binnen te blijven op woensdag 1 april, want dan is het al voor de 8ste keer de nationale “Buitenspeeldag”! Op die dag gaan de televisiezenders Nickelodeon, Ketnet en VTMKZOOM tussen 13 uur en 17 uur op zwart. Geen televisie die namiddag en dus een duidelijk signaal om naar buiten te gaan. En ook KAPE doet mee, samen met de Jeugddienst van Kapellen zorgen wij voor een onderdeel van het thema “Olympische Sporten” op de atletiekpiste in het gemeentepark.


De Jeugddienst wil dit jaar tijdens de “Buitenspeeldag” in Kapellen een aantal Olympische sporten in de kijker zetten … en atletiek is er eentje van. Ook voetbal, volleybal, badminton, hockey, boogschieten, tafeltennis, curling, wielrennen en basketbal, komen – in één of andere vorm – aan bod in de sport- of atletenzone. Kom je atletisch vermogen testen of kom je gewoon amuseren met allerlei olympische sporten. Wij bieden een initiatie verspringen (met Eddy Dierckx) en hordelopen (met Paul Sauviller) aan. Verder is er ook nog een spelletjeszone, voor de niet-sportievelingen.

Buitenspeeldag - logo I love buitenspelenDe deelnemers kunnen er al onmiddellijk nà de schooluren terecht voor een picknick van 12 uur tot 13.30 uur. Tussen 13.30 uur en 16.30 uur is het dan tijd om te spelen en te sporten … en een persoonlijke keuze te maken uit het ruime aanbod. Iedereen heeft de vrije keuze om te doen wat hij/zij graag doet in één van de verschillende zone’s: de sportzone, de atletenzone of de spelzone. Terwijl de kinderen sporten kunnen de ouders relaxen in het atletendorp.

Bij regenweer verhuist de hele organisatie naar ‘t Bruggeske. Kan je niet naar het gemeentepark komen? Speel dan thuis of in je buurt, neem toffe foto’s en bezorg ze nadien aan de jeugddienst. Deze zetten ze dan op hun Facebook-pagina.

Buitenspeeldag - logo

0 likes Allerlei # ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand