Clubuitstap Bobbejaanland – 10.10.2010 – Lichtaart – verslag
April 17, 2024 at 10:30 pm

Clubuitstap Bobbejaanland – 10.10.2010 – Lichtaart – verslag

Op zondag 10 oktober trokken we met de hele club naar Bobbejaanland in Lichtaart. We hadden gekozen voor een echte groepsuitstap : een B-dagtrip van de NMBS. Treinen is altijd een beetje “reizen”, maar is ook een erg voordelige formule voor de deelnemers. De winnaars van de KAPE DOE MEE TROFEE mochten GRATIS mee als beloning voor een actief atletiekseizoen.


VERSLAG

Voor de tweede keer is een groot deel van onze club op uitstap geweest naar Bobbejaanland. De winnaars van de KAPE Doe-Mee-Trofee mochten ook dit jaar gratis mee. Door het goede weer zat de sfeer er al snel in. De atleten waren heel enthousiast en maakten in de bus al plannen in welke attracties ze zouden gaan.

Daar aangekomen zijn we er dan ook meteen ingevlogen. Het weer was ons gunstig, maar dit zag je ook aan het volk in het park. Hierdoor moesten we langer  aanschuiven aan de attracties en konden we niet voor een tweede keer gaan. Voor de begeleiders was dit wel een pluspunt, zo konden ze iedere keer even recupereren van al het gedraai.

Op het einde van de dag hielden we nog even halt bij de souvenirwinkeltjes, waar de meesten de snoep niet konden laten liggen (op kosten van mama en papa). Op de trein werd er nog druk nagepraat en zaten vooral onze jongere atleten nog vol energie, in tegenstelling tot de trainers die net niet in slaap vielen.

Het was weer een leuke dag, maar toch was iedereen blij dat ze weer aankwamen in het station van Kapellen. Als laatste moet ik in naam van de trainers Eddy Fermont nog even eren die zichzelf heeft overtroffen met zijn zelfopoffering en moed. Hij kan weer een jaartje uitrusten om er ook volgend jaar nog een stapje bij te doen!

Bo Van den Wyngaert

0 likes Allerlei
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand