Clubuitstap Bobbejaanland – 11.10.2009 – Lichtaart – verslag
May 25, 2024 at 2:16 pm

Clubuitstap Bobbejaanland – 11.10.2009 – Lichtaart – verslag

Op zondag 11 oktober trokken we met de hele club naar Bobbejaanland in Lichtaart. We hadden gekozen voor een echte groepsuitstap : een B-Dagtrip van de NMBS. Treinen is altijd een beetje “reizen”, maar is ook een erg voordelige formule voor de deelnemers. De winnaars van de KAPE DOE MEE TROFEE” mochten GRATIS mee als beloning voor een actief atletiekseizoen.


VERSLAG

De eerste editie van de clubuitstap naar Bobbejaanland was een groot succes. Zondag 11 oktober verzamelden we om 8.00 uur ‘s morgens aan de bus om gezamenlijk te vertrekken naar Lichtaart. Eenmaal daar aangekomen kon de pret pas echt beginnen. De iets kleineren en enkele mama’s en papa’s konden mee met de begeleiding. Het doel was om in zoveel mogelijk attracties te gaan (dit is ons aardig gelukt).

Na een vijftal attracties – die allemaal in dezelfde richting ronddraaiden – haakten sommigen al af voor de volgende uitdagingen … wegens een zwakke maag. Maar de meesten gingen dapper verder,  zelfs de kleinsten – die net 1.25 m groot waren – gingen mee in de Typhoon! Sommige gezichtjes kregen langzaamaan een onnatuurlijke kleur. Ook de begeleiding begon het te voelen, maar zij wilden zeker niet onderdoen voor onze benjamins. Dus gingen ze vol goede moed in de Fly Away. De meesten bleven wel op een veilige afstand van de attractie verwijderd. Toen ze na 2 minuten eindelijk tot stilstand kwam, was iedereen blij dat ze zich nog konden oriënteren naar de uitgang.

De waterattracties waren voor de meesten een natte bedoening. Bijna iedereen was hierop voorzien, op enkele uitzonderingen na. De groep was goed te herkennen aan de gele toch wel opvallende jasjes. Toen we het iets rustiger aan gingen doen, zijn we op indianen gaan schieten. Voor sommige ouders was dit de eerste attractie waar ze mee in durfden gaan.

Als afsluiter van de dag deden we nog een paar attracties dubbel, vooral diegenen waar we in de ochtend mee begonnen waren. Dit was voor sommigen helaas niet zo’n goed idee. Op de terugreis werd er nog volop opgeschept en verteld over wat ze die dag allemaal hadden beleefd. Het was een leuke, maar vermoeiende reis. Toch kijken velen al uit naar de volgende editie.

Bo Van den Wyngaert

0 likes Allerlei
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand