Een nieuwe KAPE-website … at your service !
December 11, 2023 at 2:44 am

Een nieuwe KAPE-website … at your service !

Met enige trots en voldoening willen we jullie – op de rand van oud en nieuw – de nieuwe KAPE-website voorstellen. Op de drempel van het 90-jarig bestaan van onze club in 2011, stappen we immers over van de oude vertrouwde website www.ackape.org naar de nieuwe webstek www.ackape.be.

Sinds 2001 bouwden we gestaag een uitgebreid archief van clubinformatie uit op onze oude locatie … nu stappen we – na 10 jaar – over naar een puur Belgisch URL-adres (toch wat de naam van onze website betreft) en een compleet gewijzigde basisstructuur en lay-out. Maar één belangrijk aspect van onze good-old website zullen we nooit overboord gooien : deze KAPE-website zal – net als in het verleden – nog steeds een razendsnelle en volledige informatiebron blijven voor atleten, medewerkers, sympathisanten en alle toevallige bezoekers aan deze website. Van deze basisfilosofie zal – ook in dit nieuwe kleedje – niet afgeweken worden.

Het nieuwe concept biedt ons echter een aantal nieuwe mogelijkheden en dit vooral op het vlak van interactiviteit. Zo kunnen gebruikers van de website o.m. hun reacties kwijt op de gepubliceerde berichten, kan je je via RSS registreren of kan je zelfs alle nieuwe informatie rechtstreeks in je mailbox doen belanden om geen nieuwtje te moeten missen.

Uiteraard hebben we ook wat gesleuteld aan de indeling van de nieuwe website, naar we hopen met nog meer duidelijkheid én een ruimere keuze voor de dagelijkse gebruiker van dit stukje KAPE-grondgebied op het wereldwijde web. Dat zal – zeker in de beginperiode – mogelijk even zoeken worden naar de juiste weg … maar dat is nu eenmaal eigen aan een dergelijke fundamentele omschakeling van je vertrouwde informatiebron. Mocht je er helemaal niet uitraken, laat het ons dan zeker weten … de basis van deze website is gelegd, maar ook nu is het nog een “work in progress”, iets waar nog dagelijks aan gesleuteld zal worden. Alle nuttige suggesties zullen met de nodige aandacht bekeken worden.

Wij wensen jullie – wie weet voor de volgende 10 jaar – een aangenaam verblijf toe op deze nieuwe KAPE-website … en mocht je iets te melden hebben, dan lezen we het graag via kape@val.be , via het ingebouwde contactformulier of gewoon als reactie bij de berichten.

Veel lees- en gebruiksgenot !

Het KAPE-bestuur.

0 likes Allerlei , KAPE Intern
Share: / / /

4 thoughts on “Een nieuwe KAPE-website … at your service !

 1. Tim Vanhaeren schreef:

  Hopelijk vinden ook de mensen gemakkelijk de weg naar de “comment section”. Ik ben alvast aanwezig!

 2. Luc Vanhaeren schreef:

  Ik heb alvast ook de weg gevonden en ben nu wat aan het grasduinen in de archieven > ik vind momenteel niet het overzicht van de Belgische KAPE kampioenen (kan het niet vinden)!

 3. admin schreef:

  rechts bij archief > Kampioenschappen – archief

 4. Hugo schreef:

  Het overzicht van onze Belgische Kampioenen is te vinden bij “KAPE Intern” én “Allerlei”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand