Eindproef “Joggen voor Beginners” – 30.11.2009 – Stabroek
May 25, 2024 at 9:21 pm

Eindproef “Joggen voor Beginners” – 30.11.2009 – Stabroek

Met 22 deelnemers startten ze op maandag 21 september voor hun wekelijkse training van “Joggen voor Beginners” op de atletiekpiste in het sportcentrum van Stabroek onder leiding van lesgever Betty Fockenier. En het werd een echte uithoudingsrace : de meesten – op enkelen met lichte kwetsuren na – haalden met veel doorzettingsvermogen ook het einde van de cursus in de maand november.


Stond er hen nog één ding te doen : de afsluitende eindproef over 5 km op maandag 30 november tot een goed einde brengen. Maar … de ervaring na 7 jaar “Start to Run” heeft ons dat geleerd dat dit eigenlijk een formaliteit is voor iedereen die netjes gedurende 10 weken het oefenprogramma heeft afgewerkt. En zo bleek ook nu weer in Stabroek. De 14 joggers die aan de start kwamen legden hun rondjes – binnen een knappe tijdspanne – allemaal met succes af. Rondetellers Eddy Fermont en Koen Bekaert waren snel verlost van het streepjes zetten achter de nummers van de deelnemers.

De medaille van de gemeente Stabroek, het “Start-to-Run”-diploma van de Vlaamse Atletiekliga en de cadeautjes van Atletiekclub KAPE Stabroek gingen naar volgende geslaagde joggers : Magali Billen, Saskia Buys, Linde Craeye, Jacqueline Fockenier, Sylvia Philips, Sofie Rutten, Pamela Sanders, Jutta Setzepfandt, Britt Van Alphen, Jessy Van Gestel, Monique Vanherck, Monique Van Wijck, Lode Verhaert en Vicky Vermeylen. En nu kunnen ze verder, hetzij individueel, hetzij als lid van het KAPE Jogging Team Stabroek aan hun loopconditie werken. Of eventueel begin 2010 instappen in de vervolgcursus naar 10 km. Gefelicitieerd !

Hugo De Hoon

0 likes Start to Run - archief #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand