Eindproef “Start to Run – Joggen voor Gevorderden” – 15.12.2007 – Stabroek
May 25, 2024 at 7:35 pm

Eindproef “Start to Run – Joggen voor Gevorderden” – 15.12.2007 – Stabroek

Een tweede groep “gevorderden” – die onder leiding van Betty Fockenier tijdens de maandagtraining in Stabroek het “Start to Run”-schema had afgewerkt – trok op zaterdag 15 december de loopschoenen aan op de atletiekpiste in Stabroek om daar de uitdaging van de 10 km aan te gaan.

STR _5-10_STAB_1Bij een al even ijzige temperatuur als hun Kapelse voorgangers – maar wel met een slap winterzonnetje als troost – gingen ze met 13 van start om hun rondjes van 400 m af te leggen. Na 25 keer de piste rondgehold te hebben, kwamen ze allen – zoals verwacht – behouden over de eindmeet. Marie-Paule Arnouts, Patrick Geens, Kris Harding, Kristel Heylbron, Nicole Houben, Karin Huis in ‘t Veld, Sylvia Löhr, Frank Poppe, Jos Schouteden, Jozef Smets, Nicole Tack, Helena Van Reeth en Veerle Vidal konden zich met succes bijschrijven bij het lijstje van de 10 km-vreters. En na deze inspanning – en het traditionele ceremoniemoment met de medaille, het diploma en een geschenkje van KAPE – was het tijd voor … champagne !

Of het bij deze afstand blijft of het nog een beetje meer mag zijn, bepalen ze nu zelf. Ook zij worden terug verwacht op de volgende trainingen van het KAPE Jogging Team in Stabroek of Kapellen. Met beide finales in Kapellen en Stabroek werd meteen een punt gezet achter de organisaties van “Start to Run” in de twee deelnemende gemeenten. Op naar de editie 2008 !

Hugo De Hoon

0 likes Start to Run - archief # , ,
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand