Eindproef “Joggen voor Gevorderden” – 16.09.2009 – Kapellen
April 14, 2024 at 8:55 am

Eindproef “Joggen voor Gevorderden” – 16.09.2009 – Kapellen

Op woensdag 29 april trokken de “ervaren ratten” de loopschoenen aan voor de start van de nieuwe reeks “Joggen voor Gevorderden” in Kapellen. Einddoel – zoals steeds – de 10 km in 10 weken.


Met 12 vertrokken ze voor de stille opbouw naar het einddoel … de eindproef in september. Niet dat deze reeks zo lang doorliep, maar de vakantie zorgde voor een – al dan niet aangename – onderbreking van het trainingsschema. Al was het natuurlijk de bedoeling om – na de stop van de 10-weken-sessie begin juli – verder de conditie te onderhouden tot de eindproef op de kalender stond.

En dan was woensdag 16 september het ultieme moment, al was het groepje starters ondertussen al flink uitgedund. Slechts 3 joggers schreven zich in voor de eindproef over 10 km : Inge Lenders, Nienke Vermeer en Nadine Wouters zetten zich zonder problemen mee op de lange lijst van geslaagden … en kregen van ronde- en tijdopnemer Eddy Fermont knappe eindtijden te horen. De beloning mocht er dan ook zijn : een “Start to Run”-diploma, een medaille van de Gemeentelijke Sportraad van Kapellen én een cadeautje van de organiserende club. Je zou voor minder aan de slag gaan !

Hugo De Hoon

0 likes Start to Run - archief #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand