Eindproef “Joggen voor Gevorderden” – 19.04.2010 – Stabroek
February 23, 2024 at 7:19 pm

Eindproef “Joggen voor Gevorderden” – 19.04.2010 – Stabroek

Op maandag 11 januari startten op de atletiekpiste van het Stabroekse sportcentrum een 12-tal joggers voor de overstap van de 5 km naar de 10 km, bij de insiders beter bekend als “Joggen voor Gevorderden”. Onder begeleiding van lesgever Betty Fockenier werkten ze wekelijks netjes het “Start to Run”-schema af. Traditioneel loopt deze reeks over 10 weken, maar – wegens vakantie van de jogbegeleider – kregen deze deelnemers nog twee weekjes extra om het orgelpunt te zetten achter hun noeste arbeid.


Onder lekkere loopomstandigheden trokken ze op maandag 19 april – de eerste dag nà de Paasvakantie – de loopschoenen aan voor 25 rondjes van 400 m op de atletiekpiste. En hoeft het nog gezegd : ook deze groep haalde voltallig en succesvol het einde. Kristien Coddens, An Koch, Sofie Rutten, Nicole Seerden, Jutta Setzepfandt, Liesbeth Sleymer, Heidi Van Dyck en Monique Van Wijck een compleet vrouwelijk gezelschap – mogen toegevoegd worden aan de reeks “gediplomeerden” van de “Start to Run”-actie bij KAPE. Ils Van Asdeze maandagavond afwezig – voegde zich later nog bij dit groepje.

En het woord “gediplomeerden” mag hier wel heel letterlijk genomen worden. Naast een medaille van de gemeente Stabroek – netjes omgehangen door trainster Betty Fockenier – en een cadeautje van onze atletiekclub – uit handen van rondenteller en KAPE-bestuurslid Eddy Fermont – kregen de 10 km-specialisten ook nog het officieel “Start to Run”-diploma uit handen van de clubsecretaris. Ook de deelnemers van deze voorjaarsgroep kunnen nu – indien ze dit wensen – overstappen naar de wekelijkse jogtrainingen van het KAPE Jogging Team in Stabroek.

Hugo De Hoon

0 likes Start to Run - archief #
Share: / / /

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Sponsors
Blijf op de hoogte
FitFree
G-Atletiek bij KAPE
G-Atletiek
G-Atletiek bij KAPE
Archief per maand